Sebişul a învins clar Cermeiul. UTA II a cedat la Lugoj

Sebişul a învins clar Cermeiul. UTA II a cedat la Lugoj
0 comments, 31/03/2017, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Naţional Sebiş a dat semne de revenire în derby-ul judeţean de astăzi, cu Gloria Cermei, câştigând categoric, 4-0. Totuşi, prima parte a meciului de pe arena “Crişana” nu s-a ridicat la un nivel aşteptat, jocul fiind unul închis, cu o singură ocazie importantă, Tulcan şutând puţin alături, din vole, în minutul 34. Probabil serios certaţi la vestiare de antrenorul Călin Cojocaru, sebişenii s-au descătuşat după pauză, acelaşi Tulcan marcând cu capul, în minutul 52, în urma unei centrări de pe dreapta a lui Săulescu. Cermeiul nu a avut replică, iar Tulcan a făcut “dubla” în minutul 68, pentru ca peste alte cinci minute conturile să fie încheiate, Săulescu marcând cu poarta goală pentru 3-0. Scorul final a fost stabilit cu zece minute înainte de final, atunci când Kilin a înscris cu un şut la colţul scurt, mingea lovind şi bara. Victorie clară a Naţionalului, care revine în cursa promovării, în vreme ce trupa lui Aslău a făcut azi mai mult figuraţie.
Formații:
Sebiș: Munteanu – Kilin, Bîrsănel, Basic, Siminic – Avramescu (71 Rosenblum), Suciu – Săulescu, Iuga, Pirtea (67 Fuchs) – Tulcan (78 Susan).
Cermei: Fl.Rusu – Șiclovan, Petrache (85 Moraru), Gurban, Suslak – Diarra, Nistor (77 V.Brînduşe), Ianc, Aldan (71 Varga) – Sulea, Bulza.
Galda e lider în “C4”
Cealaltă reprezentantă a judeţului nostru în seria a patra din Liga a III-a, UTA II, a pierdut cu 2-0 la Lugoj, reuşite semnate de ex-sebişeanul Bozian, în minutul 56 şi Silaghi, în minutul 73. UTA a început în formula: Mara – D.Lazăr (60 Costin), Wild, Iuga (68 Dinculescu), Burlă – Dan, Dobrean (88 Coadă) – Ghergar, Toma, Vlad – Covaci. În alte meciuri disputate azi în seria a patra, s-au înregistrat rezultatele: Pandurii II – Alba Iulia 0-1, Giarmata – Galda 1-3 şi Poli II – Becicherecul Mic 2-0. Sâmbătă, de la ora 17, se joacă partidele Performanţa Ighiu – Cetate Deva şi Ripensia Timişoara – CSM Şcolar Reşiţa. În clasament conduce Galda, cu 35 de puncte, urmată de Sebiş, 34, Reşiţa 32 şi Deva, 31, cu menţiunea că primele două clasate au un meci mai mult disputat. Cermeiul e pe 9 în “C4”, cu 21 de puncte, iar UTA II e ultima, locul 14, cu 16 puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *