Ratările nu aduc puncte!

Ratările nu aduc puncte!
0 comments, 10/04/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Pe terenul din  cartierul Micălaca, echipa Gloria Arad a încercat apropierea unei victorii pe care majoritatea oamenilor din tribună, aprox 200 spectatori, au afirmat că o merită. Primul gol a apărut în minutul 23 şi a aparţinut galben-albaştrilor care au reuşit o fază bună, protagonist fiind Popa care a pasat în careu lui Puie, acesta executându-l sec pe portarul oaspeţilor, Dragotă, Gloria conducea cu 1-0. Cu cinci minute înaintea sfârşitului de repriză Făgărăşanu a executat o lovitură liberă din partea stângă, mingea centrată peste toată apărarea arădenilor a fost trimisă în poarta lui Bujor printr-o execuţie cu capul, opera lui Găceanu. Astfel că ambele echipe au mers la pauză cu câte un gol, 1-1. Repriza secundă a început printr-o uşoară dominare a celor din Simeria, dar odată cu trecerea timpului, şi după unele schimbări de jucători, Simeria a jucat din ce în ce mai prudent. Pe finalul partidei ocaziile au început să se înmulţească, de data aceasta pentru arădeni, care au dat drumul ratărilor exasperante pentru public, cornerele fiind un real pericol pentru apărarea oaspete, la un moment dat mingea se plimba mai mult pe linia porţii. Ocazie rară de a înscrie consemnăm la Gherghel, care a scăpat singur pe partea dreaptă şi după ce a reuşit să scape de portar a şutat direct în bara transversală a porţii simerienilor. Ghinion curat, au comentat fanii micălăceni la finalul partidei când scorul a rămas neschimbat de la pauză, Gloria – Simeria 1-1.

Per ansamblu arădenii nu arată deloc a echipă ameninţată de retrogradare, încep să se lege pasele şi se poate spune că a început să apară şi fazele de atac, un aport mare fiind adus de către trio-ul Popa-Puie-Eşanu, care au cam speriat apărarea oaspeţilor.

Echipa din Simeria s-a declarat mulţumită de rezultat, mai ales că a jucat fără cinci titulari ameninţaţi cu suspendarea la primirea unui cartonaş galben, antrenorul nu a dorit să rişte nefolosirea lor pentru meciul derby de etapa viitoare în care Simeria joacă contra rivalilor din judeţ, Corvinul Hunedoara.
Pentru arădeni aşteptăm o etapă viitoare cu mai multe puncte, având în vedere ca Gloria se deplasează la Gloria Reşiţa, o contracandidată la retrogradare.

Gloria: Bujor – Păvălan (20 Viţu), Blănaru, Dubeştean, Hulbăr – Ad. Popa (68 Bulza), Ban, Sălăjan, Puie, Filaret (55 Gherghel) – Eşanu.

 

Simeria: Dragotă – Şoit, Buta, Stroia, Ungureanu – Dosan, Pepenar (14 Vasing, 77 Vîrtan), Găceanu, Făgărăşanu, Chelaru (80 Nicula) – Suciu (67 Dăscălescu)

 

Arbitri: Ionuţ Şuta – Cristian Lucaci, Andrea Erdokozi (toţi Baia Mare). Observatori: Cornel Făniţă, Florin Mierea (Timişoara).

 

Calin Moga

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *