Poker reuşit de Petre, la Baloteşti: UTA câştigă cu 4-2!

Poker reuşit de Petre, la Baloteşti: UTA câştigă cu 4-2!
0 comments, 19/11/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA Bătrâna Doamnă s-a impus categoric, astăzi, la Baloteşti, într-un meci contând pentru etapa a 17-a a Ligii a II-a. Eroul zilei a fost Adrian Petre, autor a patru goluri, reuşite cu care e primul în clasamentul golgheterilor, ajungând la cota 17, alături de Hadnagy, de la Sepsi! Meciul din fieful ilfovenilor a început cum nu se poate mai prost pentru arădeni, conduşi încă din minutul 4, atunci când Stănescu a marcat din careu, după o centrare venită de pe partea dreaptă. UTA avea să preia însă total iniţiativa şi să restabilească egalitatea în minutul 27, golgheterul Adrian Petre ieşind din nou la rampă, cu un gol marcat din apropiere, în urma unui corner executat de Copil. După 1-1 la pauză, “alb-roşii” au început mult mai montaţi repriza secundă, preluând conducerea din minutul 47: şutul lui Curtuiuş a fost respins în faţă de portarul gazdelor, iar Adrian Petre, pe fază, a făcut dubla.

Poker reuşit de atacantul UTA-ei!

Curtuiuş şi Copil au trecut apoi pe lângă majorarea scorului, conturile fiind încheiate totuşi de acelaşi Petre, care un sfert de oră înaintea finalului şi-a trecut în cont hatrick-ul: atacantul UTA-ei, bine angajat de Andor, l-a driblat pe portarul Baloteştiului şi a marcat pentru 3-1 în minutul 75. Acelaşi Petre a scos un penalty în minutul 85, fiind faultat clar în careu, tot el transformând cu precizie de la punctul cu var. În prelungiri, gazdele au redus din handicap prin nou intratul Ioniţă, care a marcat din faţa porţii. S-a terminat 4-2 pentru UTA, victorie cu care echipa arădeană mai urcă un loc în clasamentul ligii secunde, până pe patru, la doar un punct distanţă de Sepsi – învingătoare şi ea la Brăila şi FC Braşov, care ocupă locurile doi, respectiv trei.

UTA urcă pe locul patru în Liga a II-a

Laurenţiu Roşu a început meciul de la Baloteşti în formula: Miron – Polgar (86 David), Manea, Gligor, Burlă – Andor, Chindriș (86 Jorza), Tănase, Copil – Petre, Curtuiuș (85 Covaci). UTA urmează să stea etapa următoare, intermediară, programată la mijlocul săptămânii viitoare, când la Arad ar fi trebuit să vină Berceniul, retrasă între timp din campionat. Următorul meci al arădenilor, ultimul al turului, va avea loc week-end-ul viitor, tot în  deplasare, la Chindia Târgovişte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *