Pistolarii arădeni au făcut legea în sezonul de glonţ

Pistolarii arădeni au făcut legea în sezonul de glonţ

Secţia de tir a CS Municipal Arad a obţinut o salbă de medalii la finalele Campionatului Naţional de glonţ, încheiate în această săptămână la Bucureşti. După demonstraţiile de forţă ale juniorilor, tineretul şi seniorii au închis sezonul excelent al pistolarilor pregătiţi de Gheorghe Pop, Monica Toth şi Mircea Budurişan. Astfel, la categoria tineret, Casian Codrean a obţinut două medalii de aur, pistol sport (record naţional) şi pistol standard şi una de argint, la pistol liber, Andrada Gheocel un aur la pistol sport, Mădălina Malicski s-a ales cu argint la pistol sport precizie şi încă un loc 4 la pistol sport, Cristian Mărcoşan a obţinut argintul la pistol viteză, iar Iulia Bagi a ţintit bronzul în proba de pistol sport.
În formula Bagi, Malicski şi Buda, arădencele şi-au trecut în cont trei titluri naţionale în probele pe echipe: la pistol sport, pistol sport viteză şi pistol sport precizie. Tot la tineret, Briana Vărcuş (foto), sportivă pregătită de Sorin Mişcuţa, s-a clasat pe locul 2 în proba de talere, la fel ca în concursul junioarelor.
La seniori, antrenorul – sportiv Gheorghe Pop şi Casian Codrean au obţinut argintul, la pistol liber, respectiv pistol standard, iar Cristian Mărcoşan bronzul la pistol viteză. Gheorghe Pop şi-a mai trecut în cont un loc 4 la pistol standard, iar Ion Joldea un loc 5 la pistol liber.
Codrean şi Pop au obţinut recorduri personale la pistol standard. Echipele masculine s-au clasat şi ele pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în formulele Pop, Codrean şi Mărcoşan – în proba de pistol standard, respectiv Pop, Joldea şi Codrean – în proba de pistol liber.
Per total, pistolarii de la CSM Arad – susţinuţi în capitală de directorul clubului, Lucia Mihalache – au obţinut în finalele naţionale de glonţ, de la cea mai mică categorie, juniori III până la seniori, peste 40 de medalii!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *