Participare record la a treia ediţie a Cupei Brosovszky

Participare record la a treia ediţie a Cupei Brosovszky

Academia Ladislau Brosovszky organizează în week-end a treia ediţie a Cupei ce îi poartă numele golgheterului absolut al UTA-ei în Divizia A și care în acest an atrage și formații din afara județului. Printre participante se numără şi patru cluburi timișene, dar și unul din Ungaria, dar şi multe echipe din municipiul şi judeţul nostru. În total, vor intra în lupta pentru trofee nu mai puțin de 50 de echipe, în cadrul a cinci grupe de vârstă.

Meciurile din grupă debutează sâmbătă, 17 decembrie. Partidele se vor disputa la sala de sport din Ineu, sala Universității de Vest Vasile Goldiș Arad și sala de sport Dimitrie Țichindeal Arad. Campioanele se vor decide pe 18 decembrie, organizatorii pregătind surprize la festivitatea de premiere.

La fel ca și anul trecut, Cupa Ladislau Brosovszky se joacă şi la baschet, meciurile desfăşurându-se la sala de sport Dimitrie Țichindeal, duminică, începând cu ora 14. Coordonatoarea întrecerii e nimeni alta decât Monica Brosovszky, multiplă campioană națională la baschet feminin.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *