Pariază cu cap și mărește-ți șansele de câștig la ruletă online

Pariază cu cap și mărește-ți șansele de câștig la ruletă online

Dacă ți-ai deschis cont la o agenție de pariuri online, probabil că ai fost tentat măcar o dată să încerci și platforma de cazino. Mie mi s-a întâmplat. Am transferat niște fonduri cu care m-am jucat la sloturi și la ruletă.

Neavând experiență în domeniul jocurilor de tip cazino, am pierdut banii repede, dar știu că poți avea profit și din așa ceva, dacă joci cu cap și ai o strategie. Am citit pe Internet despre cum pot fi mărite șansele de câștig la ruletă online și am discutat cu câțiva amici care joacă de mult timp, sperând că vor da lovitura.

Probabilitatea de câștig e mereu aceeași

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spre deosebire de „betting”, unde priceperea și analiza aprofundată pot reduce la minim rolul șansei în deciderea unui pariu, „gamblingul” ține în foarte mare măsură de noroc. La ruletă online, de exemplu, nu poți stabili miza unui pariu în funcție de probabilitatea de câștig pentru că probabilitatea de câștig este mereu aceeași. Astfel, strategiile la care apelează jucătorii țin cont de rezultatul pariului precedent.

Pe site-ul comunității pariurilor online din România am citi că sunt 5 strategii populare, care pot fi regăsite și în pariurile sportive:

Strategia Martingale – este considerată cea mai populară. Ea presupune dublarea mizei după fiecare pariu necâștigător, pe cote de minim 2.00. Este o strategie care poate aduce profit pe termen lung dacă ai o bancă suficient de mare încât să poți trece și peste o serie mai lungă de pariuri necâștigătoare.

Strategia Fibonacci – presupune mărirea mizei după fiecare pariu necâștigător într-o progresie raportată la șirul lui Fibonacci, adică miza unui pariu va fi egală cu suma precedentelor două mize. De exemplu, dacă pornești de la o miză de o unitate și ai primele patru pariuri necâștigătoare, miza celui de-al cincilea pariu va fi 2+3=5. Spre deosebire de Martingale, cota minimă recomandată pentru fiecare pariu este 3.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strategia D’Alembert – presupune mărirea mizei cu o unitate după fiecare pariu pierzător. Particularitatea acestei strategii este că miza trebuie scăzută cu o unitate după fiecare pariu câștigător.
Strategia Paroli – este strategia jucătorilor foarte ofensivi, pentru că miza se dublează după fiecare pariu câștigător.
Strategia Labouchere – presupune să alegi un șir aleatoriu de numere. Miza fiecărui pariu este egală cu suma primului și ultimului număr. Dacă pariul este câștigător, ștergi din șir cele două numere. Dacă este pierzător, adaugi la sfârșitul șirului respectiva sumă. Apoi o iei de la capăt.

Atenție unde și ce joci!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă va fi să mă apuc de ruletă online, cred că aș prefera Martingale, pentru că am folosit-o de câteva ori la pariuri sportive și a funcționat.

Nici nu are sens să spun că cea mai importantă regulă ca să îți mărești șansele de câștig la jocuri de tip cazino este să alegi dintre cazino-urile online licențiate pe România, pentru că softurile sunt verificate periodic și e imposibil să fii tras în piept de operator. În plus, poți profita de pachetul de bun venit al acestora, însemnând, practic, să joci mai multe rotiri pe banii operatorului și să îți permiți să riști mai mult.

Regula de aur este să alimentezi contul deschis la cazinoul online doar cu suma pe care îți permiți să o pierzi. Mulți dintre cei care nu au ținut cont de această lege nescrisă au intrat în datorii și le-a fost foarte greu să își revină.

Încă un aspect: la unele cazino-uri online poți alege între ruleta europeană și ruleta americană. Cea europeană are 37 de numere, iar cea americană are 38. Pentru același pariu pe o anumită culoare, la ruleta europeană sunt 18 / 37 șanse de câștig, iar la cea americană sunt 18 / 38 șanse de câștig. Nu trebuie să fii matematician ca să îți dai seama că e indicat să joci la ruleta online europeană. Orice detaliu poate întoarce șansele în favoarea ta.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *