Obiectivul numărul 2, RATAT!

Obiectivul numărul 2, RATAT!

     Din nefericire, ICIM Univ.”Vasile Goldiş” va trebui să se întoarcă la Arad fără cupa Ligii Europei Centrale, arădencele fiind învinse astăzi, de către formaţia cehă Kara Trutnov cu scorul de 82-76, în finala competiţiei europene.

     Deşi pornea favorită la câştigarea trofeului, nu a fost să fie aşa Kara Trutnov reuşind să se impună, după un meci extrem de disputat. ICIM s-a impus îcă de la începutul partidei, conducând cu 10-0 după cinci minute şi cu 23-14 la finele primului sfert. Diferenţa s-a păstrat şi la pauza mare, când se înregistra o diferenţă pe tabelă de 10 puncte 43-33. Cehoaicele nu au cedat însă şi au recuperat încet dar sigur în partea a doua. „Galben-albastrele” mai aveau şapte puncte avans după 25 de minute, scor 49-42 şi doar trei puncte la capătul a trei sferturi, 57-54. Trutnov a jucat tot mai bine şi a profitat de căderea ICIM-ului, astfel că cehoaicele conduceau în minutul 35 cu 68-63. Finalul a fost dramatic, s-a mers cap la cap, dar echipa din Cehia s-a dovedit mai motivată în ultimele minute şi s-a impus cu 82-76. Pentru ICIM au evoluat: Milovanovic 19, Givens 17, Green 12, Brosovszky 11, Toma 10, Ciocan 5, Graham 2 şi Nagy.

     Este o înfrângere dureroasă, practic scoţând anul acesta din cursă  ICIM-ul, care ratează şi al doilea obiectiv al sezonului, greu de crezut în câştigarea campionatului.  Multe semne de întrebare se vor pune, cu atât mai mult cu cât le-a transferat pentru acest turneu final din Germania, pe cele mai în formă jucătoare din campionatul românesc, Cristina Ciocan şi Chrissy Givens.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *