Noi succese ale micilor şahişti de la Vados

Noi succese ale micilor şahişti de la Vados

Ultimele săptămâni, micii șahisti de la Vados au participat cu succes la câteva turnee de anvergură. Iulian Anghel, campion national en-titre la 8 ani, proaspăt reîntors dintr-un cantonament cu lotul național al României, a câștigat Trofeul Litoralului la U8, o competiție puternică cu câțiva jucatori de valoare din Rusia și Republica Moldova, turneu ce s-a desfășurat în stațiunea Eforie Nord.

La Cluj, s-a desfășurat cea de-a cincea editie a Festivalului International de sah Lions, una din cele mai importante competiții de copii din țară. La categoria U8 ani, David Nicodin a obținut medalia de argint, în timp ce Rareș Pragai, după ce a condus tot turneul, un finiș mai slab l-a aruncat pe poziția a 4-a. In turneul de U18, Diana Tuduran s-a clasat prima în rândul fetelor de 12 ani.

La Reșița, David Nicodin a terminat pe primul loc la copii 12 ani în cadrul turneului de șah rapid Cupa Reșița

La Gyula s-a desfășurat weekendul trecut o nouă ediție a Memorialului ”Alexandru Hoțopan” in organizarea publicatiei de limbă română ”Foaia Românească”.  Reprezentanții clubului Vados s-au impus atât la seniori (prin Rodel Rujan) cât și în turneul copiilor (prin Bulza Bogdan). Au mai obținut premii la copii Ioana Cecilia Pop, Andreea Incicău și Andrei Man.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *