Lipova învinge în derby, cu un gol la ultima fază!

Lipova învinge în derby, cu un gol la ultima fază!
0 comments, 19/11/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Cel mai atractiv meci al etapei din acest week-end în Liga 4 Arad s-a disputat dimineaţă pe sinteticul de la Şega, între Şoimii Lipova şi Unirea Sîntana. Derby-ul rundei a fost, aşa cum era de anticipat, echilibrat şi disputat, cu cinci goluri şi dramatism până în ultima secundă. Formaţia pregătită de Flavius Sabău a dat impresia că poate rezolva simplu jocul, conducând cu 2-0, după reuşitele lui Vasinc, din minutul 36 şi Sergiu Popa, în minutul 48. Sîntana nu a cedat şi a revenit spectaculos în meci, reducând din handicap prin Peia, care a transformat un penalty, în minutul 67. Alin Drăgan a restabilit egalitatea în minutul 83, 2-2 şi se părea că Lipova pierde încă două puncte mari în lupta pentru promovare.

Filimon lasă deschis campionatul

Liderul Crişul, oricum detaşat, a zâmbit până în prelungiri, la ultima fază a confruntării, atunci când Filimon a profitat de o degajare greşită a portarului oaspeţilor, Csurka, marcând golul victoriei. Reuşită care ţine practic deschis campionatul şi pentru retur, când Lipova promite să recupereze cele cinci puncte care o despart de lider. În schimb, Sîntana nu mai e acea echipă redutabilă din stagiunea trecută, “uniriştii” mulţumindu-se în acest sezon cu o poziţie în plutonul fruntaş.

 Formații:

Lipova: Bujor – Kocsis, Bercu, Pașcu, Tomuț – Orza, Bier (83 Edu), Simion, S. Popa – Filimon, Vasinc (76 Pantea).

Sântana: Csurka – Paven (64 Topac), Brozbic, Peia, Lanțoș – Mateiu, Vîrciu (40 Josan), Vuin – Stanciu, A. Drăgan (89 Drida), Cl.Popa.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *