Infuzie de tineri la UTA. Obiectivul, după transferuri

Infuzie de tineri la UTA. Obiectivul, după transferuri
0 comments, 19/06/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Echipa roș-albă s-a reunit la stadionul Motorul, pentru antrenamentul ce deschide perioada de pregătire a noii stagiuni.

Ionuț Popa a condus, pe terenul II, o primă ”mișcare” la care au luat parte următorii jucători: Barna, Polgar, Lazăr, Manea, R.Iuga, Copaci, Iova, Rogojan, Dinculescu, A.Iuga, Costin, Burlă, Tănase, Jorza, Petra, Buia, Hlistei, Prună, Dan, Curtuiuș, Stahl, Popa, Toma, Cocian, Savin, Deliman. Efectivului menționat i s-au alăturat trei nume noi: Robert Gheorghe (22 de ani, fundaș central, fost la ACS Berceni, Popești Leordeni), Daniel Munchiu (mijlocaș, 21 de ani, ex Metalosport Galați) și Alexandru Pop (atacant, 18 ani, a mai jucat la U Cluj, Viitorul Constanța).

”Am preconizat să începem mai repede pregătirile decât celelalte echipe, fiindcă în perioada aceasta de două săptămâni, pe care eu o consider de evaluare–acumulare, sperăm că vor apărea jucători, unii în probe, alții consacrați. Sperăm că se vor rezolva cât de cât lucrurile”, a menționat Ionuț Popa.

Organigrama clubului UTA a primit un nume nou: Marian Costea, cu experiență de peste trei decenii ca și conducător, a devenit team-managerul primei echipe.

Prezent la reunirea lotului roș-alb, Marian Costea s-a referit la pașii din perioada imediată: ”Mai întâi vrem să vedem jucătorii pe care putem să îi atragem, apoi fixăm obiectivul. Sunt un tip deschis, suporterii și oamenii din oraș merită să fie la curent cu ce se întâmplă la echipă, am vorbit cu mai mulți jucători foarte buni pe care sperăm să îi aducem, dar nu pot să le dau numele până nu batem palma. De asemenea, pe Ionuț îl cunosc de mulți ani, e un profesionist, iubește această echipă și acest oraș, ar fi păcat să nu îl păstrăm. Ținem în continuare legătura și cu Marius Stan, colaborăm, chiar dacă el nu a rămas aici. Am contactat niște jucători, încercăm să-i aducem, totul e în funcție de bugetul pe care îl putem face rost”.

”Într-adevăr, de la un grup de investitori belgieni am pornit cu ideea unui proiect dedicat unei echipe dintr-un oraș unde se vrea performanță. UTA merită acest lucru. Când spui Arad, spui UTA, echipa merită să ajungă din nou pe culmi mai înalte”, a adăugat team-managerul.

Din postura de conducător, Marian Costea a activat la Gloria Buzău, FC Scornicești, Universitatea Cluj, Dinamo București, FC Brașov, Astra Ploiești și Ceahlăul Piatra Neamț. ”Am lucrat cu Mircea Petescu (pe brațul căruia a stat banderola de căpitan al UTA-ei în anii ultimelor două titluri și în momentul Feyenoord, devenit ulterior impresar), mai ales în Arad se știe cine e. L-am transferat pe Hagi la Real Madrid, pe Gică Popescu la Eindhoven, pe Sabău la Feyenoord, pe Dorinel Munteanu și Selymes în Belgia sau pe Mihali în Franța”, a povestit noul oficial al UTA-ei. (uta-arad.ro)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *