CS Ineu a urcat cu 23 de jucători la Moneasa

CS Ineu a urcat cu 23 de jucători la Moneasa
0 comments, 08/07/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

CS Ineu susţine începând de luni un cantonament de o săptămână la Moneasa. Zărăndanii s-au cazat la Hotel „Parc” sub comanda trioului Cristian Sculici, Florin Rusu şi Marius Ciubăncan, care se bazează pe un lot format din 23 de jucători, ultimul sosit, aseară, la munte fiind experimentatul mijlocaş ofensiv Francescu. Ineul se bazează pe jucători tineri, strategie pe care Sculici a impus-o şi pe vremea când pregătea formaţia din Vladimirescu. Bak, Iacob, Belc – portari; Zdrențan, Popovici, Ciobanu, Bobeiciuc, Tudoroiu, Bun, Talpaș, Morariu – fundași; Francescu, Kocsis, Cotoc, Apostol, Hrezdac, Tomuț, Stănaia, Purece, Boldizar, Șulumberchian – mijlocași; Răduț, Mașniță – atacanți este distribuţia cu care CS Ineu a urcat la Moneasa.

Sculici: “Avem mulţi tineri, ne-am grăbit cu pregătirea” 

Lotul este în proporţie de 90% acesta, dar mai îmi doresc 1-2 jucători, unul de profil defensiv şi unul ofensiv. Ne bazăm în special pe tineri, tocmai de aceea ne-am şi grăbit puţin cu pregătirea. Au venit din medii diferite, iar fiecare zi de pregătire e un plus pentru noi, pentru că lotul este destul de nou. În cantonament punem accent pe acumulări fizice şi rezistenţă, iar de săptămâa viitoare facem mai mult cu mingea, tehnico-tactic”, ne-a declarat antrenorul de la CS Ineu, Cristian Sculici.

Amical cu Lipova la final de cantonament

Răduţ de la Mailat şi Stănaia, revenit de la UTA BD, sunt noutăţile mai importante din tabăra “alb-albaştrilor”, dar până la începerea campionatului se doreşte completarea lotului cu încă câţiva jucători.  CS Ineu încheie stagiul de pregătire cu un amical programat sâmbătă de la ora 11, în compania celor de la Şoimii Lipova. Zărăndanii mai au perfectate şi alte jocuri de verificare: în 19 iulie la Caransebeş, dar şi cu Unirea Sântana, Gloria Arad şi Ripensia Timişoara.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *