Incertitudinea domină încă atmosfera la Pîncota

Incertitudinea domină încă atmosfera la Pîncota
0 comments, 04/06/2015, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Divizionara secundă Şoimii Pîncota nu ştie nici acum pe ce drum o va apuca din sezonul viitor. Dacă sportiv echipa şi-a făcut treaba şi Ionuţ Popa cu Pavel Piroş au stabilit un plan de bătaie, marea problemă e legată de buget. Consilierii nu vor deocamdată să aprobe proiectul propus de Piroş, cu 18 miliarde de lei alocate din bugetul local, dinspre Podgorie vorbindu-se de cel mult 10-12 miliarde. Susţinător al fotbalului şi al echipei, primarul Retter are acum misiunea de a-i convinge pe consilieri să accepte proiectul. Dacă acum câteva zile era optimist şi spunea că în această săptămână s-ar putea rezolva lucrurile, Retter pare să nu mai aibă asul în mânecă:

„Şoimi” la mâna consilierilor

Nu vreau să mai dau nici o declaraţie până nu se stabileşte ceva concret, pentru că şi aşa mi s-au băgat vorbe în gură prin presă. Deocamdată nu se ştie nimic, nu sunt nici optimist, nici pesimist, consilierii vor decide care va fi viitorul echipei. În această săptămână nu se mai poate schimba nimic”, ne-a declarat primarul Pîncotei, Iosif Retter. De cealaltă parte, Pavel Piroş se află în „stand-by” şi încă mai aşteaptă răspuns din partea autorităţilor locale, legat de proiectul său pentru sezonul viitor al Ligii a II-a:

Piroş încă aşteaptă, Popa se dă plecat

Am înţeles că luni va fi o şedinţă de Consiliu Local şi se va lua o decizie. Eu mi-am prezentat proiectul şi nu am ce spune acum, aştept să văd ce se întâmplă”, s-a rezumat Piroş. Ionuţ Popa, adus la echipă pentru a o salva de la retrogradare, spune că s-a şi retras de la Pîncota, atâta timp cât proiectul lui Pavel Piroş nu a primit undă verde. Pe de altă parte, tehnicianul arădean infirmă zvonurile legate că ar continua la „Şoimii” şi fără Piroş, alături de o altă conducere. Cert este că timpul nu mai este aliatul şoimilor, iar săptămâna viitoare ar trebui să fie decisivă, atâta timp cât jucătorii aşteaptă încă restanţele salariale, dar şi vestea cu privire la viitorul clubului.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *