ICIM îşi joacă prezenţa pe podium, în restanţa cu CSM

ICIM îşi joacă prezenţa pe podium, în restanţa cu CSM
0 comments, 10/12/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Meci deosebit de important pentru FCC ICIM Arad, care susţine mâine seară un nou meci în Liga Naţională de baschet. E vorba de restanţa cu CSM Satu Mare, contând pentru etapa a 6-a a primei grupe valorice din campionat. Pe locul 4 în clasament, „galben-albastrele” au şansa de a urca, la finalul primei părţi a campionatului, pe a treia treaptă a podiumului – având coşaveraj superior dar şi avantaj al meciurilor directe cu Braşovul şi CSM Târgovişte – dacă câştigă dificila confruntare programată marţi, ora 18:30, în Polivalenta arădeană.

Practic, cu o victorie, echipa pregătită de Miljan Medvedj îşi va asigura în mare măsură locul 3, ţinând cont că în ultimul meci al anului, va înfrunta tânăra formaţie a Clujului, încă fără victorie după opt jocuri. Doar că misiunea lui Hadzovic şi a colegelor sale nu va fi deloc simplă, sătmărencele de la CSM – locul 2 în clasament – având doar două înfrângeri până acum în grupă, la Sepsi şi la Braşov. În tur, CSM s-a impus în faţa ICIM-ului cu 74-59, după un meci în care arădencele au pus însă destule probleme.

Cu arădeanca Mandache şi fostele jucătoare Uiuiu şi Olah (Orosz), în distribuţie, dar şi cu câteva straniere bune, cum ar fi Amukamara, Denson sau Lloyd, formaţia din Satu Mare e o adversară redutabilă, care cu siguranţă îşi va vinde scump pielea la Arad. ICIM urmează să încheie anul pe Someş, cu meciul împotriva Universităţii Cluj-Napoca, programat pe 19 decembrie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *