ICIM Arad îşi atacă rivala din Târgovişte: „O campanie de achiziţii cu mult tupeu”

ICIM Arad îşi atacă rivala din Târgovişte: „O campanie de achiziţii cu mult tupeu”
0 comments, 02/09/2014, by , in Baschet, Ultimele stiri

Războiul psihologic s-a declanşat cu exact două săptămâni înaintea marelui derby din baschetul feminin românesc, care le opune pe ICIM Arad şi CSM Târgovişte. Cele două mari rivale se vor înfrunta pe 16 septembrie în Supercupa României, practic o reeditare a finalei de campionat câştigată în primăvară de dâmboviţence. Campania de achiziţii a trupei din Cetatea Chindiei nu este văzută cu ochi buni de oficialii arădeni, mai ales că situaţia Porchiei Green, jucătoare care a evoluat în vară în Mexic, nu a fost încă clarificată de Federaţie. Vă reamintim că datorită unei datorii către antrenorul George Dikeoulakos, CSM Târgovişte a primit interdicţie de a transfera jucătoare din afara campionatului intern, dar şi de a participa în cupele europene. Chiar şi în aceste condiţii, Târgovişte şi-a făcut din nou lot de titlu, aspect semnalat şi de preşedintele Univ.Goldiş ICIM, Marcel Urban:

Green ar putea fi contestată în Supercupă!

O campanie de achiziţii cu mult tupeu şi bani. La ce jucătoare au, gen Givens, Coker, Watson, Whittington, Poole, Green sau Stoenescu, nu au voie să se gândească nicio clipă la alt obiectiv decât titlul. Probabil că ei vor declara din nou că sunt outsideri, că au obiectiv calificarea în play-off, dar noi ştim clar cum stau lucrurile. Sincer, mi-ar place să am şi eu la dispoziţie un astfel de buget cum au cei din Târgovişte, vă asigur că aţi vedea la Arad cele mai bune jucătoare românce, practic naţionala României. Nu ştiu dacă o vom contesta pe Green în Supercupă, este o situaţie interesantă”, spune Marcel Urban.

Patru ex-arădence în Cetatea Chindiei

Cert este că în condiţiile absenţei din cupele europene, CSM Târgovişte şi-a permis să pluseze pe piaţa transferurilor, la bursa zvonurilor circulând informaţii că jucătoarele de bază au salarii de trei ori mai mari decât în sezonul trecut! La Târgovişte evoluează acum patru ex-arădence: Stoenescu, plus americancele Givens, Coker şi Green. CSM şi ICIM se vor înfrunta şi în prima etapă a noului sezon, meci programat la Târgovişte în 27 septembrie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *