Haţegan arbitrează, miercuri, în play-off-ul Ligii Campionilor

Haţegan arbitrează, miercuri, în play-off-ul Ligii Campionilor
0 comments, 15/08/2017, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Arbitrul arădean Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul Celtic Glasgow – Astana, programat miercuri, în Scoţia, de la 21:45, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, potrivit site-ului uefa.com.

Haţegan va fi ajutat de către Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, la cele două margini, în timp ce Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu vor fi adiţionali. Arbitru de rezervă a fost desemnat Radu Ghinguleac.

Meciul dintre echipa scoţiană Celtic Glasgow şi formaţia kazahă Astana se va disputa miercuri, de la 21:45, pe Celtic Park, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programată pe 22 august, în Kazahstan.

În 2017, Ovidiu Haţegan a mai arbitrat meciul dintre Manchester United şi Celta Vigo, scor 1-1, din cea de-a doua manşă a semifinalelor Europa League, sezonul 2016-2017, şi partida Schalke – Ajax, scor 3-2, în returul din sferturile de finală ale aceleiaşi competiţii.

De asemenea, în sezonul trecut din Liga Campionilor, Haţegan a condus la centru meciul Juventus – Porto, din manşa retur a optimilor de finală, şi alte trei partide din faza grupelor: FC Barcelona – Celtic, FC Basel – Paris Saint-Germain şi Napoli – Dinamo Kiev. (Mediafax)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *