Handbalistele au pierdut la limită derby-ul seriei

Handbalistele au pierdut la limită derby-ul seriei

Încurajate de un public entuziast – circa 200 de spectatori fiind prezenţi la sala UAV din Micălaca – handbalistele Crișului Chişineu Criș au cedat la limită, scor 35-36 (14-17), în derby-ul seriei D a ligii secunde la handbal, cu liderul neînvins CSM Târgu Mureș.

Conform așteptărilor, formația vizitatoare – cu punctaj maxim – a fost în general la controlul meciului. Cu excepția primelor 6-7 minute, când arădencele aveau avantaj minim pe tabelă, echipa din Târgu Mureş a confirmat statutul de favorită. Crișul a ținut însă aproape, diferența la pauză fiind de doar trei goluri: 14-17. Încă din prima parte, deciziile arbitrilor au fost contestate de gazde, CSM primind numeroase lovituri de la 7 metri și eliminări dese în contul adversarei.

Klimek 11, Boldor 6, Iuga 6, Damian 5, Petruse 3, Puț 3 şi Lucușa 1 au fost marcatoarele Crișului, pe parchet mai intrând Corha, Salata, Nemoianu și Roman. Practic, a fost meciul de debut al portarului Alexandra Nemoianu, transferat de managerul Lucreția Cășuțiu de la Caracal.

De menţionat că meciul a început cu o mare întârziere, asta pentru că arbitrii clujeni Badiu și Barbu au găsit cu greu sala „Univ. Aurel Vlaicu”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *