Halterele arădene se pregătesc de Europene

Halterele arădene se pregătesc de Europene

Au urcat  pe podium la finala Campionatului Naţional de cadeţi şi nu vor să se oprească aici, doi dintre halterofilii arădeni se pregătesc pentru Campionatele Europene rezervate juniorilor II, competiţie programată în perioada 25 august – 2 septembrie la Izvorani. Florin Vizitiu va concura la categoria 56 de kilograme, unde este creditat cu şanse la o medalie. Celălalt reprezentant al CSM Arad, Sebastian Călugăreanu, este rezervă la 69 de kilograme.

Florin Vizitiu are potenţial de o medalie, dacă va progresa puţin faţă de naţionale, unde a ieşit campion, poate cuceri chiar titlul. Pentru el ar însemna foarte mult o medalie, mai ales că de abia în acest an a ieşit campion naţional, anul trecut el cucerind argintul. În mod normal ar putea concura şi Călugăreanu, mai ales că este vorba despre lotul naţional”, a declarat antrenorul Adrian Jigău.

O altă mare speranţă a halterelor arădene se pregăteşte de Europenele de juniori, este vorba de Teodor Bilegan, şi el creditat cu şanse bune la o clasare pe podium. Pe plan intern, următoarea întrecere este finala Campionatului Naţional de juniori, programată în luna septembrie. Halterofilii arădeni, pregătiţi de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan vor să depăşească numărul de medalii cucerite la ultima participare cea de cadeţi de unde s-au întors cu nu mai puţin de nouă medalii.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *