Gripa maghiarilor anulează amicalul UTA-ei, de sâmbătă

Gripa maghiarilor anulează amicalul UTA-ei, de sâmbătă
0 comments, 01/02/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Atacantul paraguayan Francisco Vera şi mijlocaşul portughez Alexandre Alfaiate aveau cărţi de vizită interesante, dintre care ieşea în evidenţă trecutul la Benfica. Totuşi, cei doi fotbalişti nu au confirmat la UTA, dezamăgind în amicalele cu Szeged, fapt pentru care s-a renunţat la serviciile lor.

Aceeaşi soartă o are şi Keita, aşa că UTA trebuie să mai caute pe piaţa transferurilor, Ionuţ Popa având timp suficient pentru a-şi calcula paşii şi a nu mai aduce jucători nepotriviţi. Kanda (foto), Şeroni, Melinte şi Ivan sunt până acum singurele certitudini la capitolul achiziţii, iar juniorul Alin Moisin e aproape şi el de a semna cu UTA. Popa mai vrea doi mijlocaşi, dintre care unul ofensiv şi un atacant de careu, iar în zilele următoare e de aşteptat să apară alţi jucători în pregătire.

Altfel, UTA ar fi trebuit să joace sâmbătă, în Ungaria, un nou meci amical, al patrulea din această iarnă. La solicitarea echipei maghiare de Liga 3 din Fuzesgyarmat, cu mulţi jucători gripaţi, amicalul a fost anulat. Cum şi roş-albii se confruntă cu probleme de lot, iar la cei trei jucători sosiţi în probe s-a renunţat, Popa nu a mai dorit perfectarea unui alt test. Următorul amical al UTA-ei e programat marţi, cu Cermeiul, cel mai probabil de la ora 11, pe arena Motorul.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *