FC UTA a urcat pe podium

FC UTA a urcat pe podium

Echipa feminină de fotbal FC UTA a oferit directoarei sportive Adriana Inăoan un frumos cadou cu ocazia zilei sale de naştere. O victorie în cea de-a patra etapă a primei ligi a fotbalului feminin românesc, un 4-1  obţinut cu Independenţa Baia Mare.

Echipa băimareană s-a lăsat greu învinsă, aceasta chiar deschizând scorul  în prima repriză, însă până la pauză arădeanca Mihuţiu a restabilit egalitatea.

Până în acest moment la teren a fost prezent şi Gigi Cameniţă, antrenorul alb –roşiilor, acesta fiind nevoit să plece la Zăbrani unde cealaltă echipă antrenată de el, “Victoria “ din localitate avea meci greu cu Gloria Arad în cadrul ligii a IV-a.

Fetele de la UTA s-au dezlanţuit după pauză şi au preluat conducerea prim golul înscris de Magocs, iar inepuizabila Lauruc a mai înscris de două ori, stabilind scorul final de 4-1 penru UTA. Cu această ocazie arădencele urcă pe locul al 3-lea în clasamentul seriei de vest, după Cluj  şi Timişoara, iar pe data de 28 octombrie le vor întâlni la Reşiţa pe jucătoarele de la Negrea, printre care se află şi arădencele, Floare Liheţ şi Roxana Danciu.

Gigi Cameniţă şi Adriana Inăoan au trimis în teren următoarele jucătoare:

Meszaroş, Koppandi, Anuţescu, Haida, Marcea, pe linia de fund, Magocs, Mihuţiu, Mladin şi Vanu(cpt.) la mijloc, Lauruc şi Haica, vârfuri de atac.

Rezerve: Doroţi, Cătană, Sala, Vedinaş, Dimitriu şi Banda.

Au au arbitrat arădenii: Răzvan Cadar, Sorin Rotaru şi Alina Mihoc.

Ioan Hamza

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *