După un meci slab UTA mai obţine o infrângere

După un meci slab UTA mai obţine o infrângere
0 comments, 15/09/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

 

(foto:ziarulunirea.ro}

A treia etapă a ligii secunde a programat sâmbătă dimineaţa meciul dintre Unirea Alba Iulia şi echipa fanion a oraşului nostru UTA. În tribunele stadionului din Alba Iulia s-au putut zări aproximativ 500 de spectatori, pe un timp noros şi pe un gazon aflat într-o stare deplorabilă.
Ambele echipe au început timid jocul, pase cu multe greşeli de ambele părţi, vine minutul 8 când la o pasă a lui Mureşan mingea ajunge la Petrescu care de la aproximativ 22 metri lateral trage un şut la firul ierbii, deh dacă se poate numi iarbă terenul arid, şi mingea porneşte spre colţul lung al portarului Amadio, rămas spectator. De apreciat încercarea acestuia de a schiţa un salt, mai mult pentru a impresiona în neputinţa sa, reuşeşte parcă de la etapă la etapă să-şi atragă din ce în ce mai multi adversari, ca şi like-urile pe facebook. Textiliştii încep de la mijlocul terenului timoraţi, încercând să ajungă mai aproape de poarta lui Tiuţ, drept dovadă în minutul 18 portarul Amadio se hotărăşte să pornească atacul chiar din propriul careu şi incearcă primele două driblinguri în faţa atacanţilor echipei gazde, noroc că Mândruşcă nu reuşeşte să profite de mingea pierdută de Amadio, pentru a majora scorul. La următorul atac UTA are şansa de a obţine un penalty la henţul efectuat de către Petrescu dar arbitrul Micloşină refuză categoric ceea ce a văzut un stadion intreg, mă rog cei 500 + 10 suporteri arădeni. Până la finalul primei reprize se mai pot nota o lovitură liberă executată de Pop şi respinsă de defensiva iuliană precum şi un şut de la 30 metri al lui Neagu, pe lângă poarta lui Tiut.
Repriza secundă debutează fără modificări în echipe, jucătorii arădeni fiind prinşi în cel puţin trei faze în poziţia de offside iar în minutul 55 Pop reia cu capul de la 6 metri pe lângă poartă. Începând cu minutul 61 Falub efectuează şi primele schimbări, Bucur în locul lui Pop şi din minutul 67 Miron îl înlocuieşte pe Hiago. Bucur încearcă poarta gazdelor de două ori cu şuturi de la 25 metri dar mingea trece peste buturile apărate de Tiut. În minutul 72 se efectuează şi ultima schimbare textilistă, debutul lui Laso care-l înlocuieşte pe Mărginean. Cea mai mare ocazie arădeană o are Laso care din centrarea lui Bucur trimite cu latul o pasă în braţele portarului Tiut, era minutul 89.
Arbitrul central pune capăt meciului şi calvarului nostru, pierdem cu 1-0 şi constatăm că defapt noi n-am mai învins la Alba Iulia de vreo 13 ani, şi aveam iluzii.

Spectacolul de sfârşit de meci este elocvent cu Falub strigând suporterilor iulieni în timp ce fanii arădeni o ţin pe-a lor « Demisia !Demisia ! «

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *