DJST Arad, premiu de recunoaştere pentru un campion mondial

DJST Arad, premiu de recunoaştere pentru un campion mondial

Dublu campion mondial la lupte în acest an, veteranul Constantin Moldovean, în vârstă de 67 de ani, nu a fost uitat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad. Invitat special, astăzi, de directorul adjunct al instituţiei, Dan Cuedan, Moldovean a primit o diplomă, o medalie şi o cupă, din partea instituţiei arădene, ca şi un premiu de recunoaştere şi de mulţumire pentru valoarea sa incontestabilă. “Un om de o deosebită valoare, un model pentru mine, inclusiv ca mod de viaţă. Sper să fie model şi pentru tinerii din ziua de azi”, s-a rezumat să spună Dan Cudean, impresionat de întreaga activitate a campionului arădean. Premierea a fost făcută de Marius Măcinic, reprezentant al DJST Arad.

Prin sport devii mai sănătos şi fizic, dar şi mental. Le mulţumesc celor de la DJST că s-au gândit la mine, colegilor pentru că m-au ajutat în pregătire. Am luxul de a fi sănătos, pentru că în ziua de azi sănătatea e un lux, mai ales la această vârstă. La anul o iau de la capăt, pentru a pregăti Mondialul din Bulgaria, unde vreau să demonstrez că ce am realizat în 2016 nu a fost o întâmplare. Totul într-o activitate sportivă ce devine, în ultima perioadă tot mai dificilă şi pentru sportivi şi pentru antrenori”, a spus Constantin Moldovean.

Constantin Moldovean a fost component al lotului naţional şi olimpic de lupte al României. În 1970 a obţinut titlul de maestru al sportului, activând apoi ca antrenor de lupte şi apoi profesor de sport. În acest an, veteranul arădean a devenit campion mondial atât la lupte greco-romane, în Finlanda, cât şi la lupte libere, în Polonia.

În cadrul evenimentului de azi, DJST Arad l-a mai premiat şi pe profesorul Mircea Henegar, pentru întreaga activitate legată de fotbal, în special cel juvenil.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *