Declaraţii după partida UTA – Mureşul Deva

Declaraţii după partida UTA – Mureşul Deva
0 comments, 31/05/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Adrian Falub, antrenor UTA

 

„Era foarte important să câştigăm astăzi pentru a da continuitate rezultatelor. Chiar dacă nu mai avem un obiectiv de clasament, eram datori să ne respectăm ca fotbalişti, ca şi componenţi ai unui club de mare tradiţie şi să arătăm că ne gândim încă de pe acum la viitor printr-o atitdunine responsabilă şi profesionistă. Jucătorii au fost profesionişti, realizând că doar UTA avea de pierdut din meciul de la Deva. Mă bucur că am câştigat, deşi am întâlnit un adversar mai modest, care nu ne-a pus niciun fel de probleme. Ne-am cam jucat încă odată cu ocaziile. Ducem destul de uşor mingile în faţa porţii adverse, dar nu prea reuşim să marcăm. Nu întâmplător ne aflăm pe locul 5. Va trebuie să schimbăm ceva în sezonul viitor, dacă ne dorim mai mult”.

 

Romulus Gabor, antrenor Cetate Deva

 

. „Nu s-a pus niciun moment problema câştigătoarei, UTA a fost clar echipa mai bună şi mai matură şi merita să câştige. Deşi spuneam că ne dorim o victorie cu arădenii, ştiam că nu avem şanse prea mari să o obţinem. Am sperat într-un miracol. Ne doream să înscriem primii, iar aşa tinerii noştri jucători să prindă încredere, iar adversarul să se demoralizeze puţin, însă diferenţa dintre echipe a fost prea mare pentru a se întâmpla asta. „La modul cum s-a acţionat în iarnă, cu reunirea echipei cu o zi înainte de începerea campionatului, era clar că vom avea parte de un retur de sacrificiu. Poate, nu ne aşteptam să nu batem chiar pe nimeni, însă, până la urmă, contează şi continuitatea pentru aceşti copii şi pentru o formaţie a Devei în Liga a 2-a. Pentru noi, antrenorii, a fost puţin umilitor să pierdem pe bandă rulantă, însă aşteptăm şi vremuri mai bune”.

 

Alin Ignea, jucător UTA

 

Portarul a plecat înaite şi mi-a fost simplu să înscriu. Am bătut la siguranţă, aproape pe mijlocul porţii şi pentru că era noroi în careu şi gazonul ar fi putut să-mi joace feste.Acum e important să câştigăm şi împotriva Argeşului, să încheiem frumos acest sezon, dacă se mai poate spune aşa. Să sperăm că ne vom replia pentru sezonul următor şi nu vom mai rata promovarea”.

 

 

Cătălin Bucur, jucător UTA

 

„E un gol pe care îl așteptam din clipa în care am semnat cu UTA și am evoluat pentru prima dată pentru acest club. E foarte bine că a venit chiar și acum, pe final, important e că am înscris și echipa a câștigat. Nu a fost un meci neapărat facil. A fost ușor pentru că ni l-am făcut noi aşa. Am reușit să înscriem destul de repede și astfel ne-am impus. Am întâlnit o echipă destul de tânără, iar acest lucru s-a văzut pe teren. Puteam să câștigăm mult mai clar decât o arată scorul, am jucat foarte bine, ne-am creat multe ocazii. Am jucat al doilea vârf și mijlocaș central, acolo unde mă simt cel mai bine. Cred că s-a văzut acest lucru, pentru că am înscris și am mai avut câteva oportunități. Sunt fericit că am marcat și că am învins. Sper să terminăm campionatul cu încă o victorie. Am jucat al doilea vârf și mijlocaș central, acolo unde mă simt cel mai bine. Cred că s-a văzut acest lucru, pentru că am înscris și am mai avut câteva oportunități. Sunt fericit că am marcat și că am învins. Sper să terminăm campionatul cu încă o victorie”.

 

Alin Gligor, jucător UTA

 

„Am fost căpitan în premieră, dar asta pentru că a lipsit Bogdan, căpitanul nostru. M-am simțit extraordinar, e un sentiment foarte plăcut să fii căpitan la UTA. Sunt arădean, acesta este clubul meu de suflet, deci vă dați seama cât de important a fost pentru mine să am banderola pe braț. Am întâlnit o echipă slăbuță, majoritatea titularilor fiind doar nişte copii. Mă aşteptam la altceva din partea lor, dar important e că am câştigat. Trebuie să terminăm cu fruntea sus, atât cât se mai poate, acest campionat. Nu contează că e al doilea meci în care nu primim gol. Putem să luăm cinci în fiecare etapă, dar să marcăm de șase ori. Cel mai important lucru e ca de fiecare dată cele trei puncte să ne rămână nouă”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *