CS Vladimirescu a produs surpriza la Timişoara

CS Vladimirescu a produs surpriza la Timişoara
0 comments, 31/03/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Puţini anticipau o victorie a fotbaliştilor din Vladimirescu, în întâlnirea cu Poli II disputată la Timişoara. Dar trupa pregătită de Cristi Sculici, a produs surpriza, aducând acasă toate cele trei puncte puse în joc.

Scorul a fost deschis de Alin Mihai în minutul 10, după o minge care a depăşit întreaga apărare timişoreană, Mihai reuşind să trimită mingea printre picioarele portarului Iordache. Doar cinci minute s-au bucurat cei din “Vladi”, Boştină stabilin egalarea, după ce Mirciov a comis un henţ în careu, arbitrul partidei arătând punctual cu var. Antrenorul Stoicov, supărat că jocul elevilor săi nu se leagă de fel, intră în colimator cu Dăruială, acesta fiind înlocuit în minutul 38 cu Vucea. În ciuda jocului bun practicat de cei din Vladimirescu, Poli II reuşeşte să înscrie cu două minute înainte de pauză, prin acelaşi Alex Boştină, care reia cu capul cornerul executat de Petcuţ.

În cea de-a doua repriză, prima mare ratare a aparţinut tot arădenilor, în minutul 51, Ciubăncan lovind bara transversală dintr-o lovitură liberă. Alb-violeţii au avut apoi o perioadă bună dar voleul lui Szalkai (’56) sau acţiunea colectivă încheiată cu şutul ratat al lui Petcuţ, nu au adus liniştea

Trupa lui Sculici a fost cea care a profitat într-un singur minute de relaxarea din apărarea timişoreană, În minutul 77 Florin Negru a înscriind cu capul din centrarea lui Leucuţa, pentru ca imediat de la reluare Rus era cel care trimitea balonul în poarta lui Iordache cu un superb voleu. Nimic nu s-a mai întâmplat până la finalul partidei, doar Dubei s-a ales cu un nas sângerând după un duel cu Leucuţa .

Astfel Vladimirescu câştigă confruntarea cu Poli II, cu scorul de 3-2, cupă un meci aprig disputat.

Poli II Timişoara: Iordache – Dăruială, Fl. Ilie, Dubei, Damian – Szalkai, Petcuţ, M. Stancu – Leagu, Boştină, Ad. Popa (c). Au mai intrat: Vucea, Silaghi, Tăbăcaru şi Iovan.

CS Vladimirescu 2003: Mitrea – T. Coca, Sighete, Mirciov, Cozea – Kocsis, Banilievici, P. Petrescu, Ciubăncan – A. Mihai, C. Rus. Au mai intrat: S. Leucuţa, Fl. Negru, Georgiu

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *