Crişul Chişineu Criş continuă lupta

Crişul Chişineu Criş continuă lupta
0 comments, 16/04/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Crişul Chişineu Criş a reuşit sâmbătă să învigă pe teren propriu, ocupanta locului trei în clasamentul ligii a 4-a, Semlecana Semlac. Cu un rezultat de 2-0, gazdele se menţin în spatele celor de la Şoimii Pâncota, continuând lupta pentru barajul de promovare în eşalonul superior.

Începutul partidei a fost extreme de echilibrată, ambele formaţii punând accent pe ofensivă, cu o dorinţă nebună de gol. Cei care au reuşit să deschidă scorul, au fost băieţii lui Alin Drăgan. În minutul 27 al partidei, formaţia gazdă a beneficiat de un penalty, transformat fără probleme de către exutistul Popa, 1-0 rezultat cu care gazdele au intrat la vestiare la pauză.

Oaspeţii nu au cedat, au ieşit la joc, dar tot oaspeţii au fost cei care au reuşit să înscrie. În minutul 56, tot un exutistul Gornic a reuşit să trimită balonul pe lângă portarul Raşca, aducând avantajul de 2-0 pentru formaţia din Criş. Oaspeţii nu au mai avut puterea să revină până la finalul celor 90 de minute şi astfel partida se încheie cu scorul de 2-0 în favoarea Chişineului Criş.

„A fost un meci greu între două echipe bune, am avut și mulți suspendați. Chiar dacă ne-a fost greu, în final ne-a ieșit și am reușit să ne impunem. A fost un meci foarte echilibrat, dar pentru care îmi felicit sincer echipa. De asemenea, vreau să îl felicit și pe Gornic pentru felul în care a evoluat de când s-a transferat aici”, ne-a declarat antrenorul-jucător al Crişului, Alin Drăgan.

„Un meci bun, pe care, din păcate, l-am pierdut. Ambele goluri au venit în urma unor faze discutabile, dar nu dau vina pe arbitri. Am avut două ocazii mari, prin Peii și Herlo, dar Crișul este o echipă bună ce merită să se bată la promovare. Atât Crişul, cât şi Pâncota, trebuie să evolueze un eșalon mai sus, căci au baze sportive frumoase și oameni inimoși lângă ele”, este de părere Florin Moț, antrenorul Semlecanei.

Au evoluat în teren:

Criș: Dulhaz – Ciornei, Rașca, Gornic (min. 80 – Grecsner), Drăgan, Lăcătuș, Ignat, Popa, Ponta, Dema, Toseschi

Semlac: Rașca – Iftime, Vlădău, Giulău, Topan, Gabor, Kothai (min. 54 – Nica), Gabor, Pei, Herlo (min. 89 – Fenvesi), Petrilă

Arbitri: M. Ardelean – G. Hărduț, S. Pantea. Observatori AJF: Florin Dumitru şi Flavius Domide

 

Ioan Văleanu

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *