Crişul câştigă categoric şi e ca şi promovată în Liga 3

Crişul câştigă categoric şi e ca şi promovată în Liga 3
0 comments, 24/06/2018, by , in Fotbal, Liga3, Liga4, Ultimele stiri

Crișul Chişineu Criş a câştigat categoric prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a. Aproximativ 800 de spectatori au savurat prestația gazdelor, care au reușit să le predea gorjenilor de la Petrolul Bustuchin o adevărat lecţie de fotbal.

Modan a deschis scorul repede, în minutul 10, cu un şut de la 25 de metri, mingea lovind bara, la vinclu şi intrând apoi în poartă. Peste trei minute, acelaşi Modan a ratat o ocazie rarisimă, pentru ca în minutul 17 să se facă totuşi 2-0: Piț a centrat din corner, iar golgeterul Modan, cu capul, a îndeplinit o simplă formalitate.

În minutul 54, golgheterul Crişului, Modan i-a furat o minge gafeurului Cebuc și l-a executat pe Constantinescu: 3-0. Scorul final, 4-0, a fost stabilit în minutul 62, când Pavel l-a executat pe portarul oaspeților cu un şut excelent. La adăpostul victoriei clare din manşa tur a barajului, Crișul merge la Bustuchin ca mare favorită la promovarea în Liga a III-a.

Antrenorul Adrian Abrudean a început meciul în formula: Mucha – Ciornei (Tăședan), Pavel, Fl.Lazăr, Tomuț – Ember, C.Maghici – Piț, Fl.Gâlcă, Cigan (Clej) – Modan (Covaci).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *