Crişul dă un nou examen pe semicercul ligii secunde

Crişul dă un nou examen pe semicercul ligii secunde

Handbalistele de la Crişul Chişineu Criş au un nou meci important, în seria D a ligii secunde. Pe locul 2 în clasament, la patru puncte distanţă de adversara de mâine, echipa pregătită de Sebastian Tudor e în „cărţi” pentru calificarea la turneul semifinal. Minaur II Baia Mare, echipa secundă a prim-divizionarei din Liga Florilor, e formată exclusiv din junioare. Fără drept de promovare şi implicit de calificare în faza semifinală, moroşencele sunt tratate foarte serios de Crişul, mai ales că la precedenta vizită în Arad, Minaur II s-a impus surprinzător, cu 32-31.

Confruntarea Crişul – Minaur e programată joi, ora 16, la sala UAV din Micălaca şi contează pentru etapa a 15-a de campionat, ultima a turului II. Meciul va fi o bună repetiţie pentru arădence, înaintea partidei din 16-mile Cupei României, cu FC Argeş. La gazde vor absenta Snakowski, Roman şi Morariu, dar vor debuta pe teren propriu noile achiziţii, extrema Maior-Paşca şi interul Horge.

Runda mai programează duelurile CSU Reşiţa – CSM Târgu Mureş şi CSU Oradea – CSU de Vest Timişoara. În clasamentul seriei, lider neînvins se menţine CSM Târgu Mureş, 42 de puncte, urmat de Crişul şi Minaur II, cu 25, respectiv 21 de puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *