Chindia a câştigat clar derby-ul etapei, cu UTA

Chindia a câştigat clar derby-ul etapei, cu UTA
0 comments, 14/10/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Victoriile din ultimele etape, în special cea la scor de tenis cu Metaloglobus, nu anunţau evoluţia foarte slabă a UTA-ei de astăzi, de la Târgovişte. E adevărat că în faţa echipei arădene s-a aflat una din candidatele la promovare, dar de aici până la dezamăgitoarea prestaţie a „roş-albilor” e drum lung. Chindia s-a impus cu 4-2 (2-1), scor poate prea mic la câte ocazii mari au irosit gazdele, la capătul unui meci în care apărarea „Bătrânei Doamne” aproape că nu a existat. Totuşi, cei care au deschis scorul au fost arădenii, Cipri Rus finalizând frumos în minutul 12, cu un lob peste portar, după o pasă cu calcâiul trimisă de Pop. După gol, Chindia a controlat autoritar jocul, presând constant poarta apărată de Bodea, iar ocaziile lui Şerban şi Martac au anunţat golul egalizator, marcat de Neguţ în minutul 33, tehnicul mijlocaş al Chindiei şutând plasat, la colţul scurt, de lângă Manea. Peste alte şapte minute s-a făcut 2-1, Novac marcând cu un şut de excepţie, de la 25 de metri, Bodea fiind învins pentru a doua oară la colţul scurt.
Repetenţi în apărare!
UTA a început şi mai prost partea a doua, iar în minutul 53, târgoviştenii s-au desprins decisiv, Şerban marcând din 6 metri, după un şut a lui Neguţ, respins în faţă de Bodea. Ex-utistul Florea a irosit, apoi, o şansă imensă, iar pe o contră, UTA a lăsat impresia revenirii, marcând golul doi în minutul 66, atunci când Rus a înscris şi cu noroc, Aioani scăpând mingea în poartă. Omul meciului, Neguţ, a închis total conturile în minutul 83, în urma unei centrări a lui Dumitraşcu. Pe final, gazdele au mai ratat două ocazii rarisime şi utiştii au scăpat chiar ieftin.
Tot mai departe de zona promovării
S-a terminat 4-2, înfrângere care readuce echipa lui Popa la mijlocul clasamentului, acolo unde probabil îi e locul în acest sezon. UTA coboară pe locul 10, dar poate fi depăşită diseară chiar şi de marea rivală, ASU Poli, dacă „alb-violeţii” câştigă duelul timişorean cu Ripensia. Ionuţ Popa a început meciul de astăzi în formula: Bodea – R.Iuga, Manea, Benga, Copaci – Cubleșan (53 David Popa), Coulibaly, Oprea, Vădrariu (43 Matei, 58 Petra) – Rus, Pop.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *