Bujacul bate liderul

Bujacul bate liderul
0 comments, 07/05/2012, by , in Fotbal, Liga 6, Ultimele stiri

Liderul seriei A  a Ligii a VI-a, AS Vinga, a primit vizita unei formaţii de tradiţie de pe aceste meleaguri, AS Olimpia Bujac. Se anunţa, aşadar, o întâlnire atractivă, meciul adunând în jurul terenului din Vinga un număr destul de mare de spectatori. Având o echipă tânără, gazdele au sperat să-şi consolideze prima poziţie în clasament, însă lipsa de experienţă i-a costat. Având în faţă o echipa cu mulţi jucători foarte experimentaţi, vinganii au cedat mai ales psihic. Chiar dacă şi-a strâns mai greu jucătorii, meciul începând cu 20 de minute întârziere, Olimpia Bujac a ştiut să controleze jocul în plan tactic. După ce a scăpat în debutul meciului din două situaţii mai delicate, Negrei şi Niszter ratînd două bune ocazii de gol pentru Vinga, formaţia din Bujac a ştiut să ţină departe jocul de poarta proprie, ratând o bună situaţie pe final de repriză prin Neluţu Ardelean. Însă imediat după pauză, minutul 46, căpitanul oaspeţilor, acelaşi Ardelean, primeşte o pasă la 20 de metri de poarta adversă, pătrunde în careu şi înscrie cu un şut plasat, 0-1. Nu trec decât 3 minute şi Both dublează avantajul oaspeţilor după o execuţie a la Adrian Ilie, dar cu piciorul stâng, şut la vinclu din colţul careului mare, 0-2. Gazdele acuză şocul, nu reuşesc să-şi creeze nici o ocazie clară şi acelaşi Both închide tabela în minutul 79, 0-3.

AS Vinga: Negru – Drăgulescu, Halasz, Bozga, Nicuşor, Rostaş, Negrei, Farkas, Niszter, Luncan, Silaghi. Au mai jucat: Mostoi, Maszkalyuk, Cuţitar. Antrenor: Petru Lengyel.

Olimpia: Iascovici – Gancea, Pap, Salka, Lovin, Dumitrean, Both, Ardelean, Seran, Frant, Morar. Au mai jucat: V. Covaci, Mitu, Popescu. Antrenor: Ioan Vălean.

Arbitri: Cristian Coroban, Zoltan Nagy şi Catalin Iova.

Ioan Vălean

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *