Bozian şi-a învins fosta echipă: Naţional Sebiş – FC Hunedoara 0-2

Bozian şi-a învins fosta echipă: Naţional Sebiş – FC Hunedoara 0-2
0 comments, 29/08/2015, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Cu un buget mult mai bine drămuit şi cu un lot întinerit pe mâna antrenorului Călin Cojocaru, Naţional Sebiş a început greu noul sezon al Ligii a III-a. Formaţia de pe malul Crişului Alb a pierdut astăzi, scor 0-2, disputa cu FC Hunedoara, meci contând pentru prima etapă a seriei a IV-a. Încurajaţi de o mică galerie, hunedorenii au deschis repede scorul la Sebiş, ex-căpitanul Bozian marcând în minutul 11 din mijlocul careului, după o fază creată de Dragoescu. Naţionalul a replicat după primul sfert de oră, iar Velici, Neacşu şi Susan au creat pericol la poarta adversă, fără însă a modifica tabela, scor 0-1 la pauză.

Gazdele au început tare partea a doua iar Ungur a nimerit transversala, ocazie care avea să se răzbune în minutul 50, atunci când şutul lui Bozian a fost respins în faţă de Merşca, iar Simionov, pe fază, a pus latul pentru 0-2. Hunedoara a rămas din minutul 80 în inferioritate numerică, după ce Ciucurescu a văzut al doilea galben, dar Sebişul nu a mai reuşit să fie periculoasă până la final. Victorie meritată a oaspeţilor, care au avut în Bogdan Bozian (foto), fost lider al Sebişului, omul providenţial, cu un gol şi coautor la a doua reuşită a echipei sale.

 Formații:

Sebiș: Merșca – Rosenblum, Oiță (76 Stupu), Neacșu, Cherecheș – Avramescu (44 Ungur), Lazea (69 Stegaru) – Rus, Mihuța, Susan (76 Călin) – Velici.

Hunedoara: Raț – Ciucurescu, Maghici, Mardare, Petresc – Ciumașu (43 Opîrlescu), Dragoescu (76 Crăciunescu), Bozian, Simionov – Tecsi (90 Trăşcan), Crengăniș (86 Ursachi).

Arbitri: Horia Mureșan – Cristian Drăguț, Patricia Samsudean (toți din Timișoara).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *