Old Boys UTA a fost învinsă de (Young) VfL Waldkraiburg

Old Boys UTA a fost învinsă de (Young) VfL Waldkraiburg

Aventura echipei de fotbal Old Boys UTA în Germania, la Waldkraiburg, a însemnat prima înfrângere din cele cinci întâlniri disputate până acum între cele două formații.

*Cu un lot mult mai tânăr, completat din jucători care evoluează la prima echipă din campionatul regional, bavarezii s-au impus cu scorul de 6-2 (1-0), golurile arădenilor fiind reușite de Mutică (acesta reușind să egaleze) și Mănăilă (golul de 5-2).

*Antrenorii Mihai Țârlea și Marius Grad au încropit cu greu o formulă de echipă, în condițiile absențelor motivate ale lui Gaica, Ungur, Mitu sau Negrău, care nu au făcut deplasarea în țara lui Beethoven. Au evoluat pentru roș-albi Szabo, Madoș, Hirmler, Grad, Nadiu, Burtea, Mutică, Lazăr, Mănăilă, Nădăban, Megyiesi, Barna, Neamțiu, Novac, Korek și Tuef, banca tehnică fiind completată inclusiv cu medicul Dan Pârvulescu, cel care a anunțat înainte de meci că va face abstracție de kilogramele în plus, dacă situația o va cere și se va face apel la serviciile sale. *Cert este că partida ar fi avut o cu totul altă defășurare, dacă arbitrul turc, desemnat să oficieze la centru, l-ar fi eliminat pe goalkeeper-ul Auer în debutul partidei, când acesta a comis henț în afara careului, în poziție centrală.

 

Minutul 91

*„Atât am putut acum, dar ne vom lua toate măsurile de precauție la meciul retur, când vom alcătui o echipă de old boys din jucători născuți în anii ’90 – ’91”, a spus cu umor antrenorul Mihai Țârlea.

*„Trebuie să învățăm multe din această înfrângere și să ne luăm revanșa data viitoare”, a menționat și Gh. Vaczi jr., președintele Old Boys UTA.

 Curiozităţi

Dintre jucătorii care au făcut cinste echipei fanion și nu numai de-a lungul timpului, au mai fost prezenți pe tărâm tedesc Domide, Axente și Gherghel.

În echipa gazdelor s-au regăsit românii Rudi Dărăban, gazda noastră pe parcursul șederii în landul Bavaria, Cristi Luca, înaintaș de la Tricotaje Ineu și ACU Arad, precum și Armin Alexa și Adrian Malec.

Erhardt Schepp, fostul mijlocaș al „Bătrânei Doamne” din anii ’70 și-a vizitat foștii colegi, depănându-se amintiri din acele vremuri.

Buna dispoziție a domnit pe tot parcursul excursiei, chiar dacă la final nu au lipsit micile „înțepături”, inerente de altfel, care vor fi uitate cu siguranță până la următoarea întâlnire a marii familii UTA…

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *