Bianca Crişan locul doi la “Top 12”

Bianca Crişan locul doi la “Top 12”

Arădeanca Bianca Crişan s-a numărat printre protagonistele Top 12 pentru cadete la tenis de masă, competiţie ce a avut loc la Câmpulung Muscel.

Tenismena legitimată la CSM Arad a avut o evoluţie bună, reuşind să se claseze la final pe poziţia secundă, după ce şi-a trectu în cont, nouă victorii şi două înfrângeri. Ea a fost devansată doar de Adina Diaconu, de la CSS Slatina, poziţia a treia a podiumului fiind ocupată de Andreea Clapa, de la LPS Bistriţa.

„Bianca a intrat foarte bine în concurs, cu patru victorii la zero, apoi a pierdut un meci şi s-a demoralizat puţin. Dar pe parcurs şi-a revenit şi i-a lipsit foarte puţin ca să câştige Top 12. O dovadă e faptul că a pierdut meciul cu Adina Diaconu după ce în setul decisiv a condus cu 6-2. Este un pas important spre participarea la «europene», dar ne aşteaptă multă muncă, trebuie, cel puţin, să repete acest rezultat şi la «naţionalele» de la Arad, din luna mai” a declarat antrenorul secţiei de tenis de masă de la CSM Arad, Cristian Dodean.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *