BC Valbon a câştigat “Cupa 1 Decembrie”

BC Valbon a câştigat “Cupa 1 Decembrie”

       În perioada 25-27 decembrie Sala Sporturilor “Victoria” din Arad s-a desfăşurat a treia editie a Cupei ”1 Decembrie”  rezervata echipelor U 14 la baschet feminin. La startul competiţiei s-au aliniat trei echipe din Ungaria; Ssazhalombata,K I Debrecen,Szentesi kk, alături de CSS Bega Timisoara, Col.A.Janos Salonta si echipa gazda BC Valbon.

       Competiţia a fost câştigată de echipa Szazhalombata(Ungaria) urmată de CSS Bega Timişora şi pe locul trei Valbon Arad, Debrecin, Salonta si Szentes.

        Premiile oferite de organizatori au constat în cupe,diplome, medalii, echipament sportiv si dulciuri.În cadrul turneului sşau organizat si concursuri de aruncări la coş;locul 1 fiind adjudecat de Racz Andrea de la Valbon Arad,iar la concursul de 3 pucte Tacutu Cristina de la acelaşi club a ocupat locul 2 fiind depăşită de Katona Bianka Szazhalombata(Ungaria) .

       A fost premiată şi cea mai tânară participanta: Ribovics Axel(Valbon Arad) iar premiul pentru cele mai înalte jucătoare au fost atribuite lui Ariana  Indru  1.86 m de la CSS Bega Timisoara, Anca Vidican 1.80 m de la Valbon Arad şi Giordiadesz Petra 1.78 m Szazhalombata(Ungaria).

       La final a fost alcătuit şi primul “5” al turneului: Simina Pop (CSS Bega Timişoara), Bianka Katona, (Szazhalombata,Ungaria), Stekler Katalin(Debrecen, Ungaria), Gadarici Patricia (Valbon Arad)şi Raluca Farcas( Valbon Arad). Cea mai tehnica jucatoare a fost desemnata Raluca Farcas(Valbon Arad)care a primit o frumoasa cupa oferita de echipa din Szazhalombata(Ungaria)
Multumim pe această cale; D.J.T.S.Arad si Centrului Cultural Judetean Arad pentru sprijinul oferit in organizarea competitiei.

       În meciul demonstrativ au evoluat echipele de Baby baschet băieţi şi fete ale clubului B.C.Valbon Arad. Lotul a fost alcătuit din următorii sportivi: Vidican Anca ,Neteda Alina, Tacutu Cristina, Lopataru Ioana,Gadarici Patricia, Raluca Farcas, Eberwein Larisa, Bocancea Daria, Borchina Andra, Andrea Racz, Cochintu Elena, Ribovici Axel, Laura Sava şi u14Rad Bianca.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *