Aur pentru gimnastele de la CSM Arad

Aur pentru gimnastele de la CSM Arad

Componentele echipei de gimnastică ritmică a clubului CSM Arad, a cucerit medalia de aur la categoria a IV-a, în cadrul Campionatelor Naţionale de copii de la Ploieşti. La startul evenimentuluis-au aliniat cele mai bune 57 de sportive din ţară, care s-au întrecut în probele de cerc, coardă şi panglică. La individual compus, cea mai bună clasare a obţinut-o Sonia Ichim, care s-a clasat pe locul şase, dar deloc de neglijat evoluţiile celorlalte gimnaste. În componenţa echipei care a devenit campioană naţională au evoluat următoarele: Sonia Ichim, Carla Fizedean, Roxana Molnar, Evelin Ilyeş, Aliona Gârbovan şi Ioana Stoica.

Fetele au făcut un concurs foarte bun iar la final am obţinut un loc întâi nesperat. Anul trecut ne-am clasat pe trei şi mă aşteptam să mai urcăm un loc, dar nu credeam că putem învinge Ploieştiul la el acasă. La individual ne-am calificat în finale cu toate sportivele, unde am avut clasări bune. Fetele au progresat, au avut exerciţii mai valoroase ca anul trecut, precise, fără ratări şi sunt perspective pentru o nouă generaţie de succes”, a declarat antrenoarea Daniela Chiriac.

Cea mai apropiată competiţie pentru gimnastele arădene urmează concursul internaţional Cupa CSM, de pe 28 aprilie. La întrecere şi-au anunţat deja prezenţa 120 de gimnaste din cinci ţări.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *