AMEFA, învinsă la limită în dubla cu Sportul Corona

AMEFA, învinsă la limită în dubla cu Sportul Corona
0 comments, 27/02/2017, by , in Polo, Ultimele stiri

Poloiştii arădeni au făcut o figură frumoasă în dubla întâlnire cu cei de la Corona Sportul Studenţesc, dar au părăsit bazinul „Delfinul” învinşi de fiecare dată. Primul meci, disputat sâmbătă, a fost şi cel mai echilibrat, AMEFA cedând la limită, scor 7-8 (2-2, 2-3, 1-0, 2-3), oaspeţii marcând golul victoriei cu un minut şi jumătate înainte de final. Golurile arădenilor au fost marcate de Samuilă 2, Gergelyfi 2, Vancsik, Băltean şi Iliescu.
În al doilea meci, de duminică, Sportul s-a impus ceva mai clar, conducând tot timpul, dar AMEFA nu a fost atât de departe nici de această dată. S-a terminat 9-12 (2-3, 2-3, 2-3, 3-3), pentru formaţia pregătită de Cristian Cosma punctând Vancsik 3, Palotaş 2, Furj 2, Samuilă şi Băltean. AMEFA a evoluat în „dubla” cu studenţii în formula: Hodăgeu, Abrudan – Vancsik, Băltean, Furj, Iliescu, Huber, Palotaş, Grama, Laza, Gergelyfi, Benedek, Samuilă şi Jiganea.
AMEFA rămâne pe locul 5 în Superliga Naţională de polo, cu 22 de puncte adunate în 20 de meciuri. În schimb, Sportul face 42 de puncte şi e o poziţie mai sus. Pe primele trei locuri sunt CSM Digi Oradea, 66 puncte, Steaua, 60 (două „duble” mai puţin disputate) şi Dinamo, 54 puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *