Adrian Lucaci va fi şef al AJF-ului pentru încă patru ani

Adrian Lucaci va fi şef al AJF-ului pentru încă patru ani
0 comments, 25/05/2018, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Asociația Județeană de Fotbal Arad va avea același președinte și în următorii patru ani. Actualul şef al AJF-ului e singurul pretendent la încă un mandat, certitudinea venind pe 23 mai, ultima dată în care se putea depune dosare de candidatură pentru alegerile de pe 8 iunie.

În schimb, Adunarea Generală a AJF Arad are posibilitatea să aleagă dintre patru persoane, pe cei doi vicepreședinți. Alături de Andras Mako și Ovidiu Coman, care au ocupat și în ultimii patru ani această funcție, vor mai candida și Augustin Păcurar (ex. Național Sebiș) și Peti Barb (ex. Unirea Sânnicolau Mic).

Altfel, Comitetul Executiv al Asociaței Județene de Fotbal a decis, cu unanimitate de voturi, ca partida dintre Sântana și Zăbrani, contând pentru semifinalele Cupei României, faza judeţeană (n.n. întreruptă, cu acordul ambelor echipe, în minutul 7, ca urmare a terenului impracticabil din Sânnicolau Mic) să se rejoace din primul minut.

Confruntarea a fost reprogramată miercuri, 30 mai, de la ora 17:30, pe un teren ce va fi stabilit de comun acord de cele două cluburi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *