We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound
Slate’s Washington, 1707 L St. NW, Washington, D.C., 20036.
Sala Polivalentă găzduieşte sâmbătă, 1 iunie, o nouă ediţie a Zilei Judoului Arădean, concurs internaţional organizat de Clubul Sportiv Municipal Arad, în colaborare cu Primăria Arad şi DSTJ Arad. Întrecerea urmăreşte verificarea şi stimularea micilor judoka, dar şi legarea unor prietenii între oraşele şi cluburile din ţară şi străinătate. Evenimentul este precedat de comemorarea celui care a fost Mihai Botez – considerat părintele judoului românesc – programată să aibă loc vineri cu începere de la ora 13, la sala de judo a CSM Arad, de pe Aleea Predeal. Înscrierile şi cântarul oficial vor avea loc vineri, între orele 15 şi 19 şi sâmbătă de la 8 la 10, la Sala Polivalentă. Deschiderea oficială este programată sâmbătă la ora 10,30, iar startul concursului se va da cu o jumătate de oră mai târziu, în jurul orei 11. Regulamentul este cel al Federaţiei Române de Judo, fiind interzise tehnicile de kansetsu waza şi shime waza. Se va concura pe trei tatami la speranţe copii, sub 11 şi 13 ani, la câte nouă categorii de greutate, atât la feminin cât şi la masculin.
Sunt aşteptaţi în jur de 400 de sportivi din patru ţări
„Ne aşteptăm la 3-400 de sportivi din ţară, dar şi din Ungaria, Serbia şi Bosnia. Probabil, cei mai mulţi judoka vor fi din Arad şi Oradea. Din judeţul nostru sunt foarte multe cluburi participante, CSM, LPS, Sântana, Pecica, Nădlac, Satu Nou, Palatul Copiilor”, ne-a declarat antrenorul secţiei de judo la CSM Arad, Dorin Drimbe. Primii trei clasaţi vor intra în posesia unor medalii, echipa cu cel mai mare număr de judoka va primi un premiu special iar echipa care acumulează cele mai multe puncte se va alege cu marele premiu „Mihai Botez”. „Concursul este dedicat în memoria marelui maestru Mihai Botez, părinte al judoului arădean şi românesc şi unul din fondatorii acestui sport în ţara noastră. Pe 31 mai era ziua lui de naştere şi ne-am gândit să îi facem o competiţie, pentru a duce tradiţia mai departe. Pentru copii este o repetiţie foarte bună în vederea etapelor naţionale finale la categoriile sub 11 şi 13 ani, programate în iunie”, mai spune Drimbe.