Zăbraniul a scos un punct pe final la Şofronea

Zăbraniul a scos un punct pe final la Şofronea

Victoria Zăbrani nu a profitat de pasul greşit făcut acasă de liderul Pecica, tânăra formaţie antrenată de Leo Pinţa întorcându-se de la Şofronea cu doar un punct. Un egal până la urmă scos cu emoţii, pe final, după un joc cu două părţi distincte. Lipsită de şase jucători de bază şi întinerită faţă de tur, gruparea din Zăbrani a avut multe bătăi de cap în faţa celor de la Aqua Vest. Hadăr deschidea scorul în minutul 14, după o primă repriză bună a Victoriei, dar în mitanul secund lucrurile au stat complet invers. Gazdele au ieşit mult mai montate de la vestiare şi au întors rezultatul în doar trei minute, prin reuşitele lui Miron şi Sânt, din penalty, doar execuţia din lovitură liberă al lui Gîlcă, din minutul 87, salvând un punct pentru Zăbrani, scor final 2-2.

Pinţa: „Avem aproape o nouă echipă”

Au fost două reprize diametral opuse, prima controlată clar de noi, iar a doua de ei. Sincer, la ce ocazii au avut la 2-1, vreo 3-4 monumentale, puteam chiar pierde. Şofronea a jucat cu o ambiţie ieşită din comun, iar noi am fost mieluşei, probabil s-a resimţit şi lipsa de experienţă. Spun asta pentru că avem aproape o nouă echipă faţă de tur, am avut cinci copii în teren, plus alţii foarte tineri”, ne-a declarat Leontin Pinţa, care se bucură totuşi de evoluţia câtorva jucători de perspectivă:

Câştiguri juvenile

Am avut câteva câştiguri deosebite, cum ar fi portarul Şubaş, Hadăr, Varga sau Dolga, toţi de 17-18 ani, plus Gîlcă, ei au fost remarcaţii mei la acest meci.” Zăbraniul a început meciul de la Şofonea în formula: Şubaş – Dolga (Bistrian), Bercu, Avram, Vereş (Dolineanu), Hadăr (Cerna), Toda, Gîlcă, Vasinc, Varga, Rediş. Etapa viitoare, Victoria joacă acasă cu Naţional Sebiş II, meci în care trupa lui Pinţa vizează prima victorie din 2015.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *