West Olympia Phoenix întâlneşte liderul Timba Timişoara

West Olympia Phoenix întâlneşte liderul Timba Timişoara

      Sâmbătă cu începere de la orele 13.00, în sala de sport a Universităţii „Aurel Vlaicu“, echipa West Olympia Phoenix Arad  va da piept cu Timba Timişoara, cea mai bine cotată echipă din eşalonul secund al baschetului masculin.

       Cunoscută fiind rivalitatea dintre arădeni şi timişoreni, atât la fotbal cât şi în celelalte sporturi, cu siguranţă meciul va avea aspectul unui derby. WOPAR se află la cea de-a patra confruntare de la debutul în liga secundă a baschetului masculin, având în palmares, o victorie şi două înfrângeri, în timp ce bănăţenii au trei victorii din tot atâtea partide.

Fără discuţie Timba Timişoara are cel mai valoros lot din seria a patra. Am jucat cu ei un meci amical înainte de începerea campionatului şi ne-am descurcat destul de bine. Pentru partida de mâine nu concepem altceva decât victoria. De la începutul campionatului, la fiecare meci am jucat numai la victorie, suntem la început de drum, dar sper să facem o figură frumoasă în acest campionat“– a declarat Alexandru Pteancu, antrenor secund WOPAR.

Timba Timişoara ocupă primul loc în clasametul seriei a 4-a al diviziei B, la baschet masculin cu 6 puncte, urmată de BC Timişoara 2, cu 5 puncte. Pe poziţia a treia se situează echipa Mobitelco Cluj 2, tot cu 5 puncte, urmată pe poziţia a cincea de WOPAR, cu 4 puncte iar pe ultimul loc se situează CS municipal Oradea 2, cu 4 puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *