West Olympia Phoenix Arad s-a întărit

West Olympia Phoenix Arad s-a întărit

 

      Baschetbaliştii de la West Olympia Phoenix Arad au pornit la drum cu un singur gând, acela de a readuce acest sport acolo unde a fost cândva, la vârful primului eşalon. Un drum care a început în toamna anului trecut, atunci când elevii lui George Mandache şi Alexandru Pteancu au luat startul în seria vestică a campionatului Diviziei B.

Un start frumos, sub semnul entuziasmului, cu evoluţii promiţătoare, care se doresc continuate şi în partea secundă a campionatului, care va debuta în 4 februarie.

Până la reluarea campionatului „WOPAR“, cum este alintată echipa de fani, s-a întărit în pauza competiţională, prin înregimentarea a nu mai puţin de cinci jucători: Bogdan Costa, Adrian Bencze, Ovidiu Mihota, Andrei Ghiriş şi Andrei Talabă.

 Pentru o cât mai bună integrare a noilor veniţi şi sudarea relaţiilor de joc, staff-ul tehnic al grupării are în vizor cât mai multe partide de pregătire

Trebuie reaminit că la West Olympia Phoenix se fac şi selecţii pentru copii, începând de la vârsta de 8 ani, pentru a se completa grupele de copii şi juniori, ce vor fi pregătite de Alexandru Pteancu, Sergiu Bandula şi George Mandache. Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0747-907.242, 0742-050.756, sau pe  westolympiaphoenix@yahoo.com sau wopar.ro.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *