“Vrem toate cele trei puncte de la Deva”

“Vrem toate cele trei puncte de la Deva”
0 comments, 25/05/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA va încerca mâine la Deva să obţină toate cele trei puncte puse în joc. Fără presiunea obiectivului alb-roşii vor o despărţire cu fruntea sus, de proprii suporteri şi vor încerca să obţină maximum de puncte în ultimele două etape.

“Bătrâna Doamnă” face deplasarea la Mureşul Deva, echipă aflată în suferinţă, fără jucători, la un pas de desfiinţare. Tehnicianul alb-roşiilor, Adrian Falub a recunoscut că principala problemă cu care se confruntă este motivarea jucătorilor pe care îi pregăteşte.

„Aparent, vom avea un meci accesibil la Deva, dar eu am experienţa acestui gen de meciuri şi ştiu că va fi foarte greu. Cînd joacă împotriva unor echipe ca UTA, şansa jucătorilor de la Deva e să se facă remarcaţi, mai ales când echipa lor trece prin asemenea momente… Dar trebuie să câştigăm meciul de la Deva, pentru că suntem superiori din toate punctele de vedere… Dar problema e cum s-au pregătit jucătorii noştri în această săptămână. Am discutat cu ei, parcă nu mai există concentrare, nu există motivaţie. Iar în aceste condiţii e greu să baţi şi echipa a doua, dar Deva…“ a declarat tehnicianul UTA-ei.

Acesta fiind însoţit la întâlnirea cu reprezentanţii mass media şi de jucătorii Gabriel Siminic şi Jerry Sitoe.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *