Vrei să pariezi și speri să devi un parior iscusit? Școala de pariuri online te învață ce ai de făcut!

Vrei să pariezi și speri să devi un parior iscusit? Școala de pariuri online te învață ce ai de făcut!
0 comments, 04/05/2018, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Nimeni nu se naște învățat nici când vine vorba despre pariuri sportive. Oricât de bine te-ai pricepe la sport, ai nevoie de o pregătire teoretică pentru a deveni parior iscusit. Altfel, fotbaliștii retrași din activitate nici nu ar mai avea nevoie să facă tot felul de afaceri, pentru că ar trăi din pariuri.

Am citit un interviu acordat de Miodrag Belodedici site-ului comunității pariorilor din România, în care fostul internațional exclama: „Habar nu avem să dăm pronosticuri. Nu vedeți cum este fotbalul ăsta. Te aștepți la ceva și se întâmplă altceva!”. Dacă nici Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, nu se pricepe la fotbal, atunci nu mai avem de discuta.

Un curs online foarte util

Pentru a câștiga constant la pariuri trebuie să ai „școală” pentru așa ceva. Din ce știu eu, nu există încă niște cursuri fizice pentru așa ceva, în care doritorii să se poate întâlni într-o încăpere și să ia notițe de la un profesor. Există, însă, un curs online care te învață să câștigi la pariuri sportive. Se numește școala de pariuri online și îți recomand să urmezi tutorialele dacă îți dorești să devi un parior iscusit.

Ar fi imposibil să prezint aici toate noțiunile dintr-un curs ce s-ar putea întinde pe câteva luni pentru a fi aprofundat așa cum trebuie, dar pot să menționez cele mai importante lecții, pentru a vedea ce poți învăța dacă descarci ghidurile care îl compun:

Glosar de pariuri și tipuri de pariuri existente – Află despre pariuri pe fotbal, pe tenis, pe baschet, pe hochei pe gheață, pe handbal, pe volei, pe rugby, precum și care sport are cele mai profitabile tipuri de pariuri: fotbal vs tenis vs alte sporturi.

Tipuri de bilete și cote la pariuri sportive – poți citi despre bilete simple, multiple, în sistem sau cu baze. Recomandarea generală este să joci pariuri individuale, însă sunt cazuri în care poți apela și la bilete cu mai multe selecții.

Specialiștii care scriu pe site-ul comunității pariorilor din România consideră că sunt obligatorii lecturile: „Tot ce trebuie să știi despre cote la pariuri sportive”, „Cum sunt făcute cotele oferite de agențiile de pariuri sportive?”, „Comparații cote și payout-uri”, „Pariuri sportive de valoare”, „Pariurile sportive individuale vs multiple”.

De ce să joci la pariuri online


Pariuri online – „De ce să joci la pariuri online?” este o întrebare cu multe răspunsuri care sunt tot atâtea argumente solide în favoarea acestui tip de pariuri.

Legislație și aspecte legale – Este foarte important să cunoști ce agenții de pariuri online au licență ONJN România. Dacă joci la altele, ești pasibil de o amendă între 5.000 și 10.000 de lei. De asemenea, trebuie să știi despre cum sunt impozitate pariurile și despre verificarea identității, o procedură de care nu scapă niciun parior.

Adevărul despre meciurile aranjate și câștiguri sigure – Învață să eviți capcanele întinse pe Facebook de șarlatanii care susțin că au informații despre meciuri aranjate.

Află secretele pariurilor live


Depuneri și retrageri – Ai informații despre cele mai bune instrumente pentru a depune și a retrage bani, despre avantajele și dezavantajele prezentate de utilizarea cardului bancar, a transferului bancar, a Paysafecard, a Skrill-ului, sau a Cashpoint-ului.

Pariuri live și pariuri mobile – Află toate secretele pariurilor live, un tip de pariuri care te poate ajuta să câștigi bani mulți într-un timp scurt, dar care te și pot duce spre faliment.

Cum să pariezi ca un profesionist – Învață cum să analizezi un meci și cum să interpretezi rezultatele pariurilor tale. Poți citi și despre cea mai bună strategie la pariuri – top 10 strategii, dar și despre pariurile de valoare.

Managementul banilor – În legătură strânsă cu modul de a opera al profesioniștilor este abilitatea de a gestiona fondurile pe care le ai în cont.

Implicarea într-o comunitate online – Cunoaște-ți „colegii” de clasă. Este mai important decât îți poți închipui să fii în contact permanent cu alți pariori, cu care poți analiza meciurile și din greșelile cărora poți învăța fără să fie „nevoie” să le comiți și tu.

Școala de pariuri online este una dintre puținele școli care te învață, concret, cum să faci bani. Cu cât ești mai bine instruit, cu atât ai mai multe șanse de succes.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *