Vladimirescu s-a închinat în faţa Gloriei

Vladimirescu s-a închinat în faţa Gloriei
0 comments, 04/04/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Într-o etapă intermediară CS Vladimirescu a primit vizita colegei de clasament Gloria Arad. În primul derby al returului din liga a 3-a, echipa din”Vladi” a trebuit să cedeze toate cele trei puncte echipei lui Pinţa.

Trupa lui Cristi Sculici a fost luată prin surprindere de Gloria, iar în minutul 2, Puia a primit mingea aproape de careul de 16 metri, a făcut un slalom printre apărătorii celor din Vladimirescu şi cu un şut plasat din interiorul careului, l-a păcălit pe Mitrea, 0-1

Văzându-se condus, Sculici şi-a trimis jucătorii în atac, însă Gloria s-a mobilizat foarte bine, blocând toate culoarele de acces  ale gazdelor. A venit minutul 22, Eşeanu a primit o minge la colţul careului de unde a trimis balonul în colţul lung a porţii apărate de Mitrea, scor 0-2.

“Vladi” a irosit câteva ocazii prin Cozea în minutul 33, acesta a şutat la poartă, dar balonul l-a lovit pe coechipierul acestuia Alin Mihai, după trei minute, Coca a încercat şi el poarta dar Bujor s-a opus, trimiţând balonul în corner. Până în minutul 75 trupa lui Sculici nu au nimerit cadrul porţii, doar două ocazii au putut fi consemnate în minutele 54 şi 56, cea a lui Rus şi Ciubăncan, dar Bujor a fost din nou la post.

Aşa cum se întâmplă de obicei în fotbal, ocaziile se răzbună, În minutul 77 Gloria şi-a mărit avantajul la 3-0, graţie reuşitei lui Popa, acesta a primit o minge în adâncime de la Gherghel.

Cu doar 10 minute înainte de final Vladimirescu  reuşit să reducă din handicap când Iancu  a prelungit balonul cu capul spre Alin Mihai, acesta din urmă reuşind să-l înfrunte pe Bujor. Un adevărat asalt s-a produs la poarta lui Bujor pe finalul partidei, în minutul 89 acelaşi Iancu a centrat perfect pentru Sighete, acesta plasând o lovitură de cap pentru 2-3. În prelungirii “Vladi” a forţat egalarea, dar Negru nu a nimerit cadrul porţii lui Bujor şi asfel Gloria reuşeşte să recupereze punctele pierdute cu FC Hunedoara.

“Este o victorie foarte importantă, dar nu cum se spunea nesperată. Am anunţat că venim la un meci care pe care. Vladimirescu este o echipă bună, îi respectăm, dar am venit să îi bucurăm pe spectatorii veniţi din Arad să ne încurajeze, dar şi pe patronul echipei care cu siguranţă se va bucura” a declarat Leo Pinţa, antrenor Gloria

De cealaltă parte Cristi Sculici a fost deranjat vizibil de rezultat dar şi de atitudinea elevilor săi.

“Nu cred că sunt prea multe de spus, Gloria şi-a dorit Victoria, în timp ce noi am intrat într-o criză de atitudine, ne-am văzut învingători de la început. Din 3-4 contraatacuri am luat 3 goluri, în timp ce noi am atacat fără nici un orizont şi a ieşit acest rezultat”

Vladimirescu: Mitrea – Coca, Mirciov, Sighete, Cozea (70 Iancu) – Kocsis (46 Leucuța), Banilievici, Georgiu (60 Negru), Ciubăncan – C. Rus (75 Homorogan), A. Mihai.

Gloria: Bujor – Păvălan, Blănaru, Dubeștean, Hulbăr – Ad. Popa (83 Borteș), Ban, Sălăjan, Puie (75 Gherghel), Filaret (85 Botiș) – Eșanu (89 Ghiţă).

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *