AS Vladimirescu nu a putut depăşi liderul

AS Vladimirescu nu a putut depăşi liderul
0 comments, 25/03/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

 

AS Vladimirescu a întâlnit pe teren propriu, liderul seriei ACS Recaş, într-un meci ce a contat pentru etapa cu numărul 17 a ligii a 3-a, seria 5. Reacaşul a venit să-şi vândă scump pielea, mai ales că Jiul Petroşani, contracandidată la promovare, a reuşit o victorie împotriva celor de la Flacăra Făget.

Meciul a început într-o notă de tatonare, prima încercare fiind cea din minutul 3, când Magdaş a fost anhilat de Sighete, iar 6 minute mai târziu şutul lui Cuciorvă a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Rusu. Nervii au început să cedeze de ambele părţi, iar centralul Costreie nu s-a sfiit să împartă cartoanele galbene, nu mai puţin de 4 pentru “Vladi”(Rusu, Cozea, Petrescu şi Ciubăncan), de cealaltă parte bănăţenii au încasat şi ei 2 (Şeroni şi Magdaş). În urma unui fault obţinut de cei  de la Recaş la aproximativ 18 metri, a venit şi golul oaspeţilor. Trandu a executat ca la carte, peste zid, fără nici o şansă pentru portarul Rusu şi 0-1. Până la pauză gazdele au avut o singură fază de consemnat, când şutul lui Ciubăncan a ocolit poarta lui Amarinei. După pauză în teren a apărut Georgiu, acesta înlocuindu-l cu Rusu. A venit din nou replica celor din Recaş, atunci când Nanu a trimis o minge lobată peste Mitrea, dar Cozea a dfost cel carea a reuşit să respingă cu capul din faţa porţii. În minutul 67, Georgiu a pasat în adâncime pentru Rusu, acesta a fost faultat de portarul Amarinei, “Vladi” a beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri, executată de cel faultat Georgiu dar mult pe lângă poartă. În minutul 73, Alin Mihai de la gazed, a trimis balonul cu capul puţin peste poartă, centrarea lui Rus. În minutul 80, Petrescu a şutat puternic de la 18 metri, Amarinei reuşindsă scoată de sub transversală. A venit minutul 84 şi cum ocaziile se răzbună, recăşenii au punctat pentru 2-0, prin Andronic, acesta aflându-se în poziţie clară de offsaid, nesemnalizată însă de arbitrul asistent Gheorghe Dănăşel din Tg. Jiu. Practic meciul era deja jucat, până la sfârşit nimic de consemnat şi astfel Recaşul şi-a consolidate poziţia de lider a seriei 5.

Vladimirescu: Fl Rusu (46 Mitrea) – Coca, Sighete, Mirciov, Cozea – Leucuţa ( Georgiu 46), Ciubăncan, Petrescu, Kocsis ( Homorogan 80) – C. Rus, Negru ( A. Mihai 60).

Recaş: Amarinei – Mînecan, Aldana, Şeroni, Ticană – Cuciorvă, Enciu, (Andronic 72), Rogozinaru, Trandu, Boldea – Nanu ( Moroşan 85), Magdaş (Paleacu 80)

Arbitri: Adrian Costreie, Dănuţ Birău, Gheorghe Dănăşel (Tg. Jiu).

Observatori: Ion Velea (Craiova), Cornel Pantea (Oradea)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *