Viitorul Peregu Mare – Olimpia Bujac 4-3

Viitorul Peregu Mare – Olimpia Bujac 4-3
0 comments, 24/04/2012, by , in Fotbal, Liga 6, Ultimele stiri

Meci splendid în Liga a 6-a , seria A. Viitorul Peregu Mare- Olimpia Bujac 4-3, după ce oaspeții au condus de două ori.

 

Linia de atac a oaspeților din Bujac  uimește la prima vedere prin două lucruri sau mai bine zis trei…prima oară prin nume: Nicolae Mitu, Neluțu Ardelean și Iosif Morar, nume foarte cunoscute, nu?, a doua oară prin anii pe care îi au impreună, un total de 116…frumos, nu-i așa? și privind și aspectul fizic…toți trei cu chelii lucitoare și kilograme cât toată linia de fund a gazdelor din Peregu Mare. Ceea ce nu i-a împiedicat să facă demonstrație de fotbal, mai ales în repriza întâi când au înscris în minutul 4 prin Neluțu Ardelean, apoi în repriza a doua prin Iosif Morar și din nou prin Neluțu Ardelean în minutul 87.Și n-au fost niște goluri oarecare , ci toate trei după  faze ”școală” și execuții de meseriași. Din păcate, pentru echipa lui Petre Botiș , antrenată de Ioan Vălianu, combustibilul s-a terminat înaintea celui al echipei gazdă, aceasta din urmă o echipă tânără, frumoasă și disciplinată. Legea a făcut-o vârful de atac Vasile Tironiac un adolescent de origine ucrainiană, stabilit în Pereg, acesta perforând poarta lui Edi Iasovici de trei ori, coechipierul său, Vasile Kindris punctând și el odată.

La atmosfera de spectacol au contribuit și cei aproape 25 de bujăcani veniți alături de  Olimpia precum și perfecta organizare a delegației gazdă. Să nu uităm nici brigada de arbitri alcătuită din centralul Alexandru Vasi și asistenții Adrian Vasile și Gavril Săvan

Nu pot încheia pentru a nu lăuda baza sportivă a gazdelor, modernă, cu vestiare încăpătoare și curate, grupuri sanitare dotate cu gresie ,faianță și apă caldă, un teren îngrijit împrejmuit cu gard regulamentar, bază ce poate fi exemplu chiar pentru multe echipe din ligile superioare ale județului.

 

A.S. Viitorul Peregu Mare: Orth, Angerer, Crepelca, Hovanyecz, Chizințan, Szabo Roland(Ardelean), Kovacs, Kindris, Szabo Alex., Tironiac, Dumitru (Gombos)

Rezerve: .Prokopcsak, Moț, Molnar, Dîmbu.

Antrenor: Kovacs Emeric

 

A.S. Olimpia Bujac: Iasovici, Dumitrean(Covaci), Pap, Marinescu, Ganea, Salka(Franț), Lovin, Mitu, Both(Niculaeși), Ardelean, Morar(Șeran).

Rezerve: Teaca.

Antrenor: Ioan Vălianu.

 

Ioan Hamza

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *