Viitorul lui Hagi a surclasat-o pe UTA, în finala Ligii Elitelor U17

Viitorul lui Hagi a surclasat-o pe UTA, în finala Ligii Elitelor U17

Echipa U17 a Academiei UTA nu a avut nicio șansă în fața formaţiei similare a Viitorului, în finala Ligii Elitelor. În ultimul act, disputat astăzi la Mogoșoaia, trupa de pe litoral s-a impus foarte clar, cu un neverosimil 5-1, după ce la pauză tabela arăta doar 1-0. De un cu totul alt calibru decât cei de la UTA, constănțenii au dominat cu autoritate partida, producând şi alte ocazii mari, în vreme ce arădenii au părut complet debusolaţi şi depăşiţi la toate capitolele. În minutul 41, căpitanul Radaslavescu s-a jucat pur şi simplu cu Mihai și Codrea, la marginea careului și apoi a trimis imparabil la colțul lung. Utiştii au acuzat șocul și Sali putea să facă 2-0, dacă Blaga nu ar fi intervenit salvator. Mitanul secund a fost de coşmar pentru arădeni, la doar trei minute de la reluare Viitorul făcând 2-0 după o centrare perfectă a lui Maftei şi o reluare a lui Bujor, care a înscris din câțiva metri. Mazilu şi Caragea puteau închide conturile, dar până la urmă a făcut-o cel din urmă în minutul 65, cu un şut plasat, 3-0.

Păşcălău a marcat golul de onoare al arădenilor

Formații:

Viitorul: Dincă – Maftei, Osman, Duțu, Borza (Curea 60) – Martinovic, Radaslavescu, Bujor (Neicu 75), Malama (Stancu 75) – Băceanu (Mazilu 63), Sali (Caragea 63). Rezerve: Răfăilă – Răducioiu, Pleșa, Știubea. Antrenor: Ionuț Mihu.

UTA: Blaga – Sarkozi (Botoroagă 81), Pele, Roșu, Codrea – P. Popa (Lingurar 81), Șerengău, Bulza (Boiț 55), R.Cristian – R.Pop, N. Nagy (Pășcălău 53). Rezerve: Malița – Bocancea, Manoilă, Opriș, Varga. Antrenor: Dinu Donca.

Arbitri: Sorin Costreie (Buftea – Ilfov) – Cosmin Vatamanu (Bucureşti) – Mihăiță Necula (București)

Observator FRF: Iulian Radu (București).

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *