Victoria Felnac a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor

Victoria Felnac a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor
0 comments, 28/02/2017, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Trupa pregătită de Dan Cuedan a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor, în vederea startului returului Ligii a IV-a, de săptămâna viitoare. “VI-FE” s-a mişcat bine în amicale, iar în ultimul test, de pe teren propriu, a dispus cu 2-0 de Unirea Sîntana, goluri marcate de Măruşteri.

Gazdele au valorificat o primă repriză consistentă, în vreme ce în partea a doua jocul a fost mai echilibrat, asta şi pe fondul schimbărilor şi a intrării jucătorilor tineri ai Felnacului. Cuedan nu a contat la acest amical pe juniorii Petri, Olariu şi Moldovan, începând cu: Pașcalău – Țugulescu, Brozbic, Moisă, Sabău – Adam, Dubeștean – Mărușteri, Butura (46 R. Popa), Borteș – Băd. Au mai jucat Balint, Foghiș, Kaitor, Onița, Cociuba şi S.Bogdan.
Cuedan: “Vreau să arătăm cât mai bine”
“Pregătirea a decurs normal, totul e ok şi chiar mă bucur că nu avem jucători accidentaţi. Singura problemă e cu Gabor, care a pierdut marea parte a pregătirii, sper să revină la echipă. Mai avem la dispoziţie câteva zile până la începerea returului, vreau să arătăm cât mai bine. În amicale au fost şi părţi bune şi părţi rele, dar per total sunt mulţumit de băieţi, am muncit bine şi asta trebuie să se vadă în campionat. Dacă mai putem duce un jucător pe ultima sută de metri e ok, dacă nu, ăsta e lotul”, ne-a declarat Dan Cuedan.
Matenţ şi Balint, ultimele două noutăţi
Ultimele două noutăţi ale Felnacului sunt goalkeeperul Sergiu Matenţ, 25 de ani, care a mai apărat la “VI-FE” şi în anii trecuţi, în Liga a V-a şi Robert Balint, 20 de ani, atacant venit de la Lipova, despre care antrenorul lui “VI-FE” are cuvinte de laudă: “Este un băiat de care îmi place mult şi vreau să îl păstrăm în lot. Cred că dacă avea alt mediu, era acum altundeva. Poate juca atacant sau pe bandă, într-un sistem 4-3-3. Am dus mulţi copii la Felnac, facem ce am spus, întinerim lotul şi ne asigurăm viitorul.” Noua achiziţie a Victoriei este fiul fostului fotbalist Marin Balint. Felnacul trebuia să dispute astăzi un ultim şi important joc de verificare, cu divizionara a treia Gloria Cermei, dar adversarii au renunţat la meci în ultimul moment:
“VI-FE”, totul pe cartea tinereţii
“Vroiam să facem un amical ceva mai tare, cu o echipă de Divizia C, dar ne-au anunţat ieri că nu mai pot juca, deşi meciul era stabilit cu o lună înainte. Credeam şi speram la mai multă seriozitate, dar ăsta e fotbalul nostru. În condiţiile astea, vom juca sâmbătă la Neudorf, într-un ultim amical înainte de retur”, mai spune Cuedan, care nu poate conta la Ineu, în prima etapă din retur, pe Radu Popa, eliminat în ultimul meci al primei părţi de campionat.
Silviu Olariu, 20 de ani, jucător de bandă dreaptă venit de la Minerul Anina (Liga 4 Caraş), Cătălin Andrei Petri, tânăr mijlocaş venit de la Giarmata, din Liga a III-a, Ţugulescu, fost junior la Pîncota, Adam şi Cociuba, ambii de la UTA şi Oniţa, de la Sîntana, toţi născuţi ’99, sunt celelalte transferuri făcute de “VI-FE” în iarnă.
Start accesibil în returul Ligii a IV-a
Având ca obiectiv locurile 1-8, Felnacul e în grafic în actuala stagiune, promiţând să facă o figură şi mai frumoasă în primăvară. Cu primarul Ioan Maliţa mereu alături, trupa lui Cuedan reia Liga a IV-a de pe locul 6, cu 29 de puncte, la doar patru lungimi în spatele ocupantei locului 3, Frontiera Curtici. “VI-FE” începe cu patru meciuri accesibile, în deplasare la Ineu (11 martie, ora 11), apoi acasă cu Păuliş şi Dorobanţi şi din nou “afară”, la Glogovăţ. Cel mai greu examen al returului e programat în etapa a 20-a, când “VI-FE” primeşte vizita liderului Crişul.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *