“Viaţa ca o carte, cartea unei vieţi- amintiri şi gânduri cu Viorel Butaru”

“Viaţa ca o carte, cartea unei vieţi- amintiri şi gânduri cu Viorel Butaru”

Hotelul „Astra“, aparţinând grupului de firme cu acelaşi nume, a găzduit lansarea volumului „Viaţa ca o carte, cartea unei vieţi – amintiri şi gânduri cu Viorel Butaru“, avându-l ca autor pe jurnalistul arădean Radu Romanescu.

Cartea este un omagiu adus de autor şi de soţia acestuia, Mariana Hortenzia Faur, celui care a fost „un om onest şi simplu, un sportiv desăvârşit, un prieten de nădejde şi un soţ devotat. Un bun portar, un bun prieten, un OM ADEVĂRAT!“. Viorel „Dudu“ Butaru!

Odată cu lansarea cărţii, i-au cinstit memoria alături de iubita sa soţie şi membrii ai familiei, micii fotbalişti ai UTA-ei de la grupele 1999 şi 1996, foşti coechipieri şi prieteni dragi, oameni de fotbal, jurnalişti, iubitori ai sportului, apropiaţi.

L-au evocat ca om, ca fotbalist, ca prieten, au povestit despre el cu voci încărcate de emoţie, cu o lacrimă în colţul ochiului dar şi cu un zâmbet. Pentru că „Dudu“ Butaru a fost mereu un optimist, un om care a ştiut să trăiască, un om care, aşa cum mărturiseşte soţia lui în prefaţa cărţii, „iubea viaţa, iubea sportul, iubea copiii şi mai presus de toate ne iubea pe noi – familia şi prietenii lui“.

Nu ne rămâne decât să-l felicităm pe colegul nostru Radu Romanescu, care iată după un an de la apariţia cărţii “40 de ani şi o Minune” (un volum despre clipele de glorie trăite de UTA la Feynoord în anul 1970), a recidivate cu un nou volum. Aşteptăm următoarele cărţi dedicate mişcării sportive arădene.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *