Utiştii îşi încarcă bateriile în ţara lui Mozart

Utiştii îşi încarcă bateriile în ţara lui Mozart
0 comments, 14/07/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a trecut în a doua jumătate din prima săptămână a cantonamentului austriac. Țara lui Mozart i-a întâmpinat cu vreme rece pe arădeni, care au avut surpriza să constate că noaptea trecută a nins!

Ca și anul trecut, roș-albii sunt cazați la pensiunea UHL, iar terenul de antrenament e situat la 200 de metri de ”cartierul general”. Roli Nagy, Cristi Todea, Cristi Păcurar și Dan Țapoș își lucrează din plin efectivul.

”Se muncește, fiecare fotbalist e conștient de faptul că trebuie să tragă de el. Iar faptul că suntem, în mare parte, în aceeași formulă conduce la o unitate de grup și mai puternică”, a punctat directorul general Codru Grădinariu.

Cu excepția unor dureri minore resimțite de Sorin Strătilă la glenză și de Cipri Rus la talpă (dar și ei se antrenează), utiștii sunt feriți de probleme de ordin medical.

Lunea viitoare, UTA dispută al doilea amical de pe tărâm austriac: de la 18,30 (ora României), Bătrâna Doamnă e față în față cu SC Landskron. Cantonamentul arădenilor e programat să se încheie peste o săptămână și o zi, adică pe 22 iulie.

Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *