UTA vrea să dea startul revenirii în fieful Petrolului

UTA vrea să dea startul revenirii în fieful Petrolului
0 comments, 21/11/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA dispută primul meci al etapei a 18-a din Liga a II-a, joi, la ora 19:30 (direct Digisport 1, Romtelekom, Look TV), la Ploiești, pe terenul celor de la Petrolul. Din perspectiva tradiţiei e un derby atractiv, dar dacă aruncăm o privire pe clasament e clar că prahovenii, superiori la toate capitolele, pornesc categoric cu prima şansă. „Lupii galbeni” nu concep să rateze promovarea, iar cei de la UTA speră să profite de presiunea obiectivului petroliştilor, doar că mai trebuie să ai şi cu cine să faci surpriza. Iar la cum a arătat de trei etape încoace, echipa lui Ionuţ Popa are o misiune aproape imposibilă pe stadionul Ilie Oană.

„Probabil, vom face două-trei schimbări în primul unsprezece, revin după suspendări Manea, Benga și Rus. Petrolul are câțiva jucători foarte buni, precum Țigănașu, Ștefănescu ori Marinescu, ultimul e motorul echipei, deși e cel mai vârstic de la ei. Mai e și golgeterul Arnăutu. Știm totul despre ei, sper să putem pune și noi în aplicare planurile noastre. Petrolul stă bine la toate capitolele, sper ca, în scurt timp, să fim și noi ca ei”, a declarat Ionuț Popa.

Cele două galerii ar putea boicota partida, având în vedere programarea total nepotrivită. Totuşi, e greu de crezut că Petrolul nu va fi susţinută la acest meci, mai ales că o victorie ar ţine-o pe loc promovabil şi chiar i-ar da şanse să urce pe primul loc. În schimb, cu un nou eşec, care ar fi al patrulea la rând, UTA ar aluneca în partea a doua a clasamentului. Iar linia roşie a retrogradării nu e deloc departe.

Meciul cu Farul, din ultima etapă a anului, e la TV

Până la finalul anului mai sunt programate patru etape din Liga a II-a, iar Federația Română de Fotbal şi televiziunile ce deţin drepturile au decis, deja, programul transmisiilor TV.

UTA va evolua după următorul program:

Etapa 18: Petrolul – UTA, joi, 22 noiembrie, ora 19:30 – DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Etapa 19 (intermediară): UTA – CS Mioveni, miercuri, 28 noiembrie, ora 14:00

Etapa 20: UTA – Daco-Getica București, sâmbătă, 1 decembrie, ora 11:00

Etapa 21: Farul – UTA, sâmbătă, 8 decembrie, ora 11:30 – DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Aşadar, meciurile din deplasare vor fi transmise pe posturile naţionale, în vreme ce jocurile de acasă ar putea fi transmise doar pe plan local, de TV Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *