UTA vrea să câştige la Mioveni, într-un meci cheie al promovării

UTA vrea să câştige la Mioveni, într-un meci cheie al promovării
0 comments, 09/03/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Revenită pe locul secund al Ligii a II-a, promovabil direct, UTA Bătrâna Doamnă merge la Mioveni pentru a lua toate punctele, într-o misiune foarte dificilă. Argeşenii sunt pe 6, la patru lungimi în spatele UTA-ei şi speră şi ei la promovare, astfel că meciul e deschis oricărui rezultat. Echipa pregătită de Laurenţiu Roşu e dezavantajată de programare, la doar patru zile după meciul cu Reşiţa, dar şi în contextul în care adversara ei a avut etapă liberă în weekend-ul trecut, iar acum are meci acasă.
UTA nu poate conta la Mioveni pe Curtuiuș și Muntean, ambii scoși din circuit de varicelă, dar nici pe Polgar, cu ruptură musculară şi Burlă, accidentat şi el. În ciuda problemelor de lot, golgheterul Ligii a II-a, Adrian Petre (21 de goluri) se declară optimist: “Ne așteaptă un meci foarte greu, trebuie să fim concentrați. Luăm fiecare meci pas cu pas, eu zic că dacă ne prezentăm ca și în meciul cu Metalul, luăm punctele de care avem mare nevoie. Să facem un meci bun și să câștigăm!”
Antrenorul UTA-ei se bucură că gazonul va fi bun şi UTA se va putea exprima aşa cum îşi doreşte în derby-ul etapei: “Suntem foarte concentrați pe meciul de la Mioveni. Eu n-am fost niciodată acolo, dar am înțeles că suprafața de joc e destul de bună. Au jucători destul de periculoși, în frunte cu căpitanul Ayza, chiar dacă are 35 de ani. Mergem cu ideea de a câștiga cele trei puncte”, transmite Laurenţiu Roşu.
Meciul Mioveni – UTA e primul al etapei a 24-a şi se va disputa vineri în nocturnă, cu începere de la ora 18. Confruntarea va fi televizată pe Digi Sport.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *